Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Zabıta ekipleri kaybolan çantayı sahibine teslim etti

18.07.2024 - 11:13, Güncelleme: 18.07.2024 - 11:13
 

Zabıta ekipleri kaybolan çantayı sahibine teslim etti

Tatil için Kemer'e gelen Erkan Bilmez ve eşi Melike Bilmez, Kemer Belediyesi Sanat Sokağı’nı gezdiği sırada çantasını kaybettiğini fark etti. Sanat Sokağı’nda devriye gezen Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, içerisinde yüklü miktarda para, cep telefonu ve özel eşyaların olduğu çantayı sahibine ulaştırmak için çalışma başlattı. Zabıta ekipleri, çantanın sahibi Bilmez çiftine ulaşarak kayıp çantayı sahiplerine teslim etti. Bilmez çifti, duyarlı davranışlarından dolayı zabıta ekiplerine teşekkür etti. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tatil için Kemer'e gelen Erkan Bilmez ve eşi Melike Bilmez, Kemer Belediyesi Sanat Sokağı’nı gezdiği sırada çantasını kaybettiğini fark etti.

Sanat Sokağı’nda devriye gezen Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, içerisinde yüklü miktarda para, cep telefonu ve özel eşyaların olduğu çantayı sahibine ulaştırmak için çalışma başlattı.

Zabıta ekipleri, çantanın sahibi Bilmez çiftine ulaşarak kayıp çantayı sahiplerine teslim etti.

Bilmez çifti, duyarlı davranışlarından dolayı zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.