Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kahramanmaraş’ta engelli çobanı darp eden iki kadın gözaltına alındı

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.09.2024 - 14:29, Güncelleme: 23.09.2024 - 17:48
 

Kahramanmaraş’ta engelli çobanı darp eden iki kadın gözaltına alındı

KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ – Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde meydana gelen olayda, engelli bir çobanı darp ettikleri iddiasıyla iki kadın gözaltına alındı.
Sosyal medyada geniş yankı uyandıran olayın ardından Kahramanmaraş Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, darp edilen N.Y. isimli şahsın kafası ve vücudunun çeşitli yerlerinden sopa ile vurulduğunu belirtti. "Olayın Detayları" N.Y., saldırının ardından Andırın Devlet Hastanesi'nden darp raporu alırken, kendisine saldıran M.G. ve S.G. isimli iki kadından şikayetçi oldu. İddialara göre kadınlar, sopalarla N.Y.’ye saldırdı ve görüntüler sosyal medya üzerinden yayıldıktan sonra hızla gündem oldu. "Adli Süreç" Olayın ardından M.G. ve S.G. gözaltına alındı ve ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Olayın sosyal medyada geniş yankı uyandırmasının ardından güvenlik güçleri olayın tüm yönleriyle araştırıldığını ve soruşturmanın titizlikle devam ettiğini açıkladı. Kahramanmaraş Valiliği’nin yazılı açıklamasında, olayın detayları aktarılarak kamuoyuna süreçle ilgili bilgi verildi. Yetkililer, toplum huzurunu bozan bu tür olaylarla ilgili yasal süreçlerin hızla işleyeceğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kaynak : PHA
KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ – Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde meydana gelen olayda, engelli bir çobanı darp ettikleri iddiasıyla iki kadın gözaltına alındı.

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran olayın ardından Kahramanmaraş Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, darp edilen N.Y. isimli şahsın kafası ve vücudunun çeşitli yerlerinden sopa ile vurulduğunu belirtti.

"Olayın Detayları"

N.Y., saldırının ardından Andırın Devlet Hastanesi'nden darp raporu alırken, kendisine saldıran M.G. ve S.G. isimli iki kadından şikayetçi oldu. İddialara göre kadınlar, sopalarla N.Y.’ye saldırdı ve görüntüler sosyal medya üzerinden yayıldıktan sonra hızla gündem oldu.

"Adli Süreç"

Olayın ardından M.G. ve S.G. gözaltına alındı ve ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Olayın sosyal medyada geniş yankı uyandırmasının ardından güvenlik güçleri olayın tüm yönleriyle araştırıldığını ve soruşturmanın titizlikle devam ettiğini açıkladı.

Kahramanmaraş Valiliği’nin yazılı açıklamasında, olayın detayları aktarılarak kamuoyuna süreçle ilgili bilgi verildi. Yetkililer, toplum huzurunu bozan bu tür olaylarla ilgili yasal süreçlerin hızla işleyeceğini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.