Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan son yolculuğuna uğurlandı

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.08.2024 - 16:48, Güncelleme: 20.08.2024 - 16:48
 

Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan son yolculuğuna uğurlandı

ULUSAL (PHA) - AK Parti kurucularından, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan, 79 yaşında İstanbul’da hayatını kaybetti.
Gürdoğan için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, eski Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Gürdoğan'ın ailesi ve sevenleri katıldı. İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde vefat eden Gürdoğan, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketi Eskişehir’e uğurlandı. Akademik kariyeri ve yazılarıyla tanınan Gürdoğan, Türkiye’de düşünce dünyasına önemli katkılarda bulunmuştu. Vefatıyla birlikte siyaset ve akademi camiasından pek çok isim taziye mesajları paylaştı. Gürdoğan'ın cenazesi, Eskişehir’de toprağa verilecek.   Kaynak : PHA
ULUSAL (PHA) - AK Parti kurucularından, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan, 79 yaşında İstanbul’da hayatını kaybetti.

Gürdoğan için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, eski Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Gürdoğan'ın ailesi ve sevenleri katıldı.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde vefat eden Gürdoğan, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketi Eskişehir’e uğurlandı.

Akademik kariyeri ve yazılarıyla tanınan Gürdoğan, Türkiye’de düşünce dünyasına önemli katkılarda bulunmuştu. Vefatıyla birlikte siyaset ve akademi camiasından pek çok isim taziye mesajları paylaştı. Gürdoğan'ın cenazesi, Eskişehir’de toprağa verilecek.

 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.