Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Genç Girişimciden Duygulandıran Yardım

GÜNDEM 24.10.2024 - 12:17, Güncelleme: 24.10.2024 - 12:38
 

Genç Girişimciden Duygulandıran Yardım

Özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileri olan Türk gençliği, Türk Milletine uzattığı yardım eliyle bizleri bir kez daha gururlandırdı.
17 Yaşında Kurduğu Şirketin Gelirini Yetim Çocuklara Bağışladı Henüz 17 yaşında girişimcilik yolculuğuna atılan Emirhan Tahiroğlu, kurduğu “T Design On Live” markasıyla dikkatleri üzerine çekti. Online platformlardan pazarladığı tişörtlerle kısa sürede büyük bir başarıya imza atan Tahiroğlu, toplamda 185.000 TL gelir elde etti. Ancak bu başarı hikâyesinin en anlamlı kısmı, kazandığı paranın tek kuruşuna dahi dokunmadan Yetim Vakfı aracılığıyla depremde ailesini kaybeden çocuklara umut olması için bağışlaması oldu. Tahiroğlu, erken yaşta edindiği ticaret deneyimini sadece kişisel kazanç için değil, toplum yararına bir iyilik hareketine dönüştürdü. Girişimiyle elde ettiği bu anlamlı başarı, yalnızca ekonomik değil, vicdani bir zaferin de simgesi oldu. “Ticaretin en büyük kazancı, başka hayatlara dokunabilmektir” diyen genç girişimci, girişimciliğin ruhunun da paylaşmak olduğuna inandığını belirtti. Bu örnek davranışıyla Tahiroğlu, yaşadığı toplum için ilham kaynağı olurken, genç yaşta girişimcilik yapmanın sadece maddi değil, manevi sorumluluklar da içerdiğini gösterdi.  O güzel yüreğinden öpüyoruz çocuk...    
Özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileri olan Türk gençliği, Türk Milletine uzattığı yardım eliyle bizleri bir kez daha gururlandırdı.

17 Yaşında Kurduğu Şirketin Gelirini Yetim Çocuklara Bağışladı

Henüz 17 yaşında girişimcilik yolculuğuna atılan Emirhan Tahiroğlu, kurduğu “T Design On Live” markasıyla dikkatleri üzerine çekti. Online platformlardan pazarladığı tişörtlerle kısa sürede büyük bir başarıya imza atan Tahiroğlu, toplamda 185.000 TL gelir elde etti. Ancak bu başarı hikâyesinin en anlamlı kısmı, kazandığı paranın tek kuruşuna dahi dokunmadan Yetim Vakfı aracılığıyla depremde ailesini kaybeden çocuklara umut olması için bağışlaması oldu.

Tahiroğlu, erken yaşta edindiği ticaret deneyimini sadece kişisel kazanç için değil, toplum yararına bir iyilik hareketine dönüştürdü. Girişimiyle elde ettiği bu anlamlı başarı, yalnızca ekonomik değil, vicdani bir zaferin de simgesi oldu. “Ticaretin en büyük kazancı, başka hayatlara dokunabilmektir” diyen genç girişimci, girişimciliğin ruhunun da paylaşmak olduğuna inandığını belirtti.

Bu örnek davranışıyla Tahiroğlu, yaşadığı toplum için ilham kaynağı olurken, genç yaşta girişimcilik yapmanın sadece maddi değil, manevi sorumluluklar da içerdiğini gösterdi. 

O güzel yüreğinden öpüyoruz çocuk...

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.