Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SAHİ, BİZ İLK ALTI AYDA NE YAPTIK?

BAKIRKÖY 24.10.2024 - 15:27, Güncelleme: 24.10.2024 - 15:44
 

SAHİ, BİZ İLK ALTI AYDA NE YAPTIK?

Bakırköy Belediyesi olarak, aylardır bırakın tek bir projeyi hayata geçirmeyi, ortada planladıkları herhangi bir proje de yok...
Sizler için başkan Ovalıoğlu'na, 'Bakırköy belediyesi olarak ilk altı ayda neler yaptınız' diye sorsak, alacağımız cevaplar neler olurdu, birlikte görelim. Öncelikle belediyemiz personellerinden birçoğunu başka ilçelere göndererek, Eşbaşkanımızın emirleri doğrultusunda dini bütün-imanı güçlü-alnı secdeye değen yeni müdürler ve personel getirttik. Başta kendim olmak üzere, başkan yardımcılarımıza korumalar tahsis ederek dış güçlerden gelebilecek tehlikeler için önlem aldık. Koskoca Bakırköy’ün belediye başkanı 130 bin lira maaşla geçinmeye çalışıyor demesinler diye kendime ve yardımcılarıma BYUAŞ’dan ekstra yüklü maaşlar bağlattık. Belediye meclisinde oturduğum kürsüyü, önümde duran yazılara yanlardan çaktırmadan bakamasınlar diye yükselttik. Verilemeyecek ruhsatları verip, yapılamayacak imara aykırılıkları yaptık. Parkları, caddeleri, sokakları kaderlerine terk ederek biraz mistik, biraz organik bir ortam yaratmaya çalıştık. 12 Eylül öncesi CHP en çok oyu gecekondulardan aldığı için, bizde mevcut oy oranımızı artırırız düşüncesiyle gecekondu büfeler, işyerleri, evlere izin verdik. Devrimciler eskiden ne yapıyordu diye araştırdık ve sonunda zenginden alıp zengine vermeye başladık. (Burda eksik bişey var gibi geliyor. Ben zenginden alınıp fakire verilir diye biliyordum ama eşbakanım ‘yok, öyle değil’ dedi. Aman canımmmm, ben eşbaşkanımdan daha mı iyi bilecem) Maşallah, 2025 yılı mali bütçesini öyle büyük artırdık ki, ilk işim BK plakalı Passat’tan kurtulup kendime derhal Mercedes-Maybach alacam. Halktan gelecek tepkilere ve muhalif basına kıymet verdiğimiz için, çalışmak istemediklerimizi topluca değil, birer ikişer işten atmaya başladık. Fedakar Eşbaşkanımın sırf ben yorulmayayım diye, ‘Sen sadece Kültür-Sanat faaliyetleriyle ilgilen, diğer işlere ben bakarım’ talimatı üzerine mısır patlatıp, ayçekirdeği çıtlatarak filimler izledik, konser düzenledik. Ali Rıza Başkanıma görev vererek, ayan beyan şaibeli de olsa önce kadın kollarını değiştirdik(acaba tüzük değişikliği yapıp erkek atayamaz mıyız), sonra gençlik kollarını… bu ilçede benim gibi çok başarılı bir kadın yeter diyerek, inşallah ilk fırsatta ilçe başkanını da değiştireceğiz.(Ay keşke Ali Rıza başkanım, şu kadın muhtarlar içinde bir formül bulsa) Kent Konseyimizi, başarılı geçen doğum sonrası minnak kent konseyine kavuşturduk. Analı babalı büyürler inşallah. İcraatlerimizi anlat anlat bitmez. Ay kızz vallahi mahalle günleri bile düzenledik(mahalle toplantısı mıydı o?) daha ne yapalım size…   Not: Sen alacak 5 araba. 3 araba bana 2 araba ...... Cumartesi görüşmek dileğiyle.
Bakırköy Belediyesi olarak, aylardır bırakın tek bir projeyi hayata geçirmeyi, ortada planladıkları herhangi bir proje de yok...

Sizler için başkan Ovalıoğlu'na, 'Bakırköy belediyesi olarak ilk altı ayda neler yaptınız' diye sorsak, alacağımız cevaplar neler olurdu, birlikte görelim.

Öncelikle belediyemiz personellerinden birçoğunu başka ilçelere göndererek, Eşbaşkanımızın emirleri doğrultusunda dini bütün-imanı güçlü-alnı secdeye değen yeni müdürler ve personel getirttik.

Başta kendim olmak üzere, başkan yardımcılarımıza korumalar tahsis ederek dış güçlerden gelebilecek tehlikeler için önlem aldık.

Koskoca Bakırköy’ün belediye başkanı 130 bin lira maaşla geçinmeye çalışıyor demesinler diye kendime ve yardımcılarıma BYUAŞ’dan ekstra yüklü maaşlar bağlattık.

Belediye meclisinde oturduğum kürsüyü, önümde duran yazılara yanlardan çaktırmadan bakamasınlar diye yükselttik.

Verilemeyecek ruhsatları verip, yapılamayacak imara aykırılıkları yaptık.

Parkları, caddeleri, sokakları kaderlerine terk ederek biraz mistik, biraz organik bir ortam yaratmaya çalıştık.

12 Eylül öncesi CHP en çok oyu gecekondulardan aldığı için, bizde mevcut oy oranımızı artırırız düşüncesiyle gecekondu büfeler, işyerleri, evlere izin verdik.

Devrimciler eskiden ne yapıyordu diye araştırdık ve sonunda zenginden alıp zengine vermeye başladık. (Burda eksik bişey var gibi geliyor. Ben zenginden alınıp fakire verilir diye biliyordum ama eşbakanım ‘yok, öyle değil’ dedi. Aman canımmmm, ben eşbaşkanımdan daha mı iyi bilecem)

Maşallah, 2025 yılı mali bütçesini öyle büyük artırdık ki, ilk işim BK plakalı Passat’tan kurtulup kendime derhal Mercedes-Maybach alacam.

Halktan gelecek tepkilere ve muhalif basına kıymet verdiğimiz için, çalışmak istemediklerimizi topluca değil, birer ikişer işten atmaya başladık.

Fedakar Eşbaşkanımın sırf ben yorulmayayım diye, ‘Sen sadece Kültür-Sanat faaliyetleriyle ilgilen, diğer işlere ben bakarım’ talimatı üzerine mısır patlatıp, ayçekirdeği çıtlatarak filimler izledik, konser düzenledik.

Ali Rıza Başkanıma görev vererek, ayan beyan şaibeli de olsa önce kadın kollarını değiştirdik(acaba tüzük değişikliği yapıp erkek atayamaz mıyız), sonra gençlik kollarını… bu ilçede benim gibi çok başarılı bir kadın yeter diyerek, inşallah ilk fırsatta ilçe başkanını da değiştireceğiz.(Ay keşke Ali Rıza başkanım, şu kadın muhtarlar içinde bir formül bulsa)

Kent Konseyimizi, başarılı geçen doğum sonrası minnak kent konseyine kavuşturduk. Analı babalı büyürler inşallah.

İcraatlerimizi anlat anlat bitmez. Ay kızz vallahi mahalle günleri bile düzenledik(mahalle toplantısı mıydı o?) daha ne yapalım size…

 

Not: Sen alacak 5 araba. 3 araba bana 2 araba ...... Cumartesi görüşmek dileğiyle.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.