Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehidimiz var

22.09.2024 - 14:04, Güncelleme: 22.09.2024 - 14:04
 

Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehidimiz var

Pençe Kilit'e terör örgütü mensuplarının sızma girişimi sırasında Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay şehit oldu.ANKARA (İGFA) - Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma girişimi sırasında Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın şehit olduğu belirtilirken, Bakan Yaşar Güler de yayımladığı taziye mesajında, Abakay'a Allah'tan rahmet, ailesi ve Türk milletine başsağlığı ve sabır diledi.

Pençe Kilit'e terör örgütü mensuplarının sızma girişimi sırasında Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay şehit oldu.

ANKARA (İGFA) - Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma girişimi sırasında Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın şehit olduğu belirtilirken, Bakan Yaşar Güler de yayımladığı taziye mesajında, Abakay'a Allah'tan rahmet, ailesi ve Türk milletine başsağlığı ve sabır diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.