Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Jandarma Enez'de sahil güvenliğini sağladı!

24.07.2024 - 16:19, Güncelleme: 24.07.2024 - 16:19
 

Jandarma Enez'de sahil güvenliğini sağladı!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Enez İlçe Jandarma Komutanlığı Türizm Jandarma Timleri, Sultaniçe köyü sahilinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde tatil yapabilmeleri için denetimler gerçekleştirdi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Jandarma ekipleri, Enez'e bağlı Sultaniçe köyü sahilinde gerekli denetim ve kontrolleri yaparak emniyet tedbirleri aldı. Bu sayede bölgede huzur ve asayişin sağlanması amaçlandı. Denetimlerde kimlik kontrolü, araç araması ve esnaf denetimleri gibi işlemler gerçekleştirildi. Ayrıca vatandaşlara güvenlik ve asayiş konularında da bilgiler verildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Enez İlçe Jandarma Komutanlığı Türizm Jandarma Timleri, Sultaniçe köyü sahilinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde tatil yapabilmeleri için denetimler gerçekleştirdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Jandarma ekipleri, Enez'e bağlı Sultaniçe köyü sahilinde gerekli denetim ve kontrolleri yaparak emniyet tedbirleri aldı. Bu sayede bölgede huzur ve asayişin sağlanması amaçlandı.

Denetimlerde kimlik kontrolü, araç araması ve esnaf denetimleri gibi işlemler gerçekleştirildi. Ayrıca vatandaşlara güvenlik ve asayiş konularında da bilgiler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.