Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Düzce'de hırsızlar JASAT'tan kaçamadı!

27.10.2024 - 16:58, Güncelleme: 27.10.2024 - 16:58
 

Düzce'de hırsızlar JASAT'tan kaçamadı!

Düzce'de JASAT ve Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, hırsızlık ve kamu düzenini bozanlara karşı yaptığı operasyonlarda şüphelileri yakaladı. Farklı tarih ve noktalarda toplamda 920 kilogram fındığın çalınmasının yanı sıra çeşitli hırsızlık suçlarına karışan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce İl Jandarma Komutanlığı'na ekipler, il genelinde hırsızlık ve kamu düzenini bozanlara karşı operasyon düzenledi. Alınan bilgilere göre Jandarma ekiplerinin sorumluluk bölgesinde emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin devamlılığını sağlamak, suç işlenmesini önlemek, işlenen suçlarda ise şüphelilerin tespit ve yakalanması çalışmalarına aralıksız devam edildiği kaydedildi. Son operasyonlarda Yığılca'da farklı tarihlerde toplamda 920 kilogram fındığın çalınması ile oto, akaryakıt ve iş yerinden hırsızlık olaylarının yanı sıra Gölyaka'da meskun mahalde silahla havaya ateş açma sonrasında yorgun merminin mala zarar vermesi olayına karışan şüphelilerin tamamı yakalandı. Operasyonu Jandarmanın dedektifleri olan JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlıkları ortaklaşa düzenledi. Titiz araştırmalar sonucunda şüpheliler tespit edilerek yakalanırken, şahıslarla ilgili adli işlemler başlatıldı.

Düzce'de JASAT ve Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, hırsızlık ve kamu düzenini bozanlara karşı yaptığı operasyonlarda şüphelileri yakaladı. Farklı tarih ve noktalarda toplamda 920 kilogram fındığın çalınmasının yanı sıra çeşitli hırsızlık suçlarına karışan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce İl Jandarma Komutanlığı'na ekipler, il genelinde hırsızlık ve kamu düzenini bozanlara karşı operasyon düzenledi.

Alınan bilgilere göre Jandarma ekiplerinin sorumluluk bölgesinde emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin devamlılığını sağlamak, suç işlenmesini önlemek, işlenen suçlarda ise şüphelilerin tespit ve yakalanması çalışmalarına aralıksız devam edildiği kaydedildi.

Son operasyonlarda Yığılca'da farklı tarihlerde toplamda 920 kilogram fındığın çalınması ile oto, akaryakıt ve iş yerinden hırsızlık olaylarının yanı sıra Gölyaka'da meskun mahalde silahla havaya ateş açma sonrasında yorgun merminin mala zarar vermesi olayına karışan şüphelilerin tamamı yakalandı.

Operasyonu Jandarmanın dedektifleri olan JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlıkları ortaklaşa düzenledi. Titiz araştırmalar sonucunda şüpheliler tespit edilerek yakalanırken, şahıslarla ilgili adli işlemler başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.