Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Dev heyecan dev ekranda

01.07.2024 - 17:58, Güncelleme: 01.07.2024 - 17:58
 

Dev heyecan dev ekranda

Ay-yıldızlı ekip turu geçerse çeyrek finalde Hollanda-Romanya maçının galibiyle eşleşecek. 2 Temmuz Salı (yarın) günü saat 22:00’da Leipzig şehrindeki Leipzig Stadında başlayacak olan Türkiye-Avusturya maçı, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’ndaki Kemer Belediyesi Deniz Kafe yanına kurulan dev ekrandan yayınlanacak.  EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup eden Türkiye, 6 puanla grubunu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselmiş ve Avusturya ile eşleşmişti.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Ay-yıldızlı ekip turu geçerse çeyrek finalde Hollanda-Romanya maçının galibiyle eşleşecek.

2 Temmuz Salı (yarın) günü saat 22:00’da Leipzig şehrindeki Leipzig Stadında başlayacak olan Türkiye-Avusturya maçı, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’ndaki Kemer Belediyesi Deniz Kafe yanına kurulan dev ekrandan yayınlanacak. 

EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup eden Türkiye, 6 puanla grubunu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselmiş ve Avusturya ile eşleşmişti. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.