Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY BELEDİYESİNDEN ŞAKA GİBİ ŞARTLAR

BAKIRKÖY 25.09.2024 - 12:19, Güncelleme: 25.09.2024 - 12:26
 

BAKIRKÖY BELEDİYESİNDEN ŞAKA GİBİ ŞARTLAR

Bakırköy Belediyesinin, çektiği onca ekonomik sıkıntıya rağmen binbir feda-karlık göstererek başlattığı uygulama gözlerimizi yaşarttı.
Ayşegül hanım aklımızla alay etmiş. Bakırköy Belediyesinin sosyal belediyecilik gereğini yerine getirerek emekliler için başlattığı ‘Pazar Desteği’nin şartlarını okuyunca adeta şok oldum. Hele o 3. Madde yok mu, resmen beyin hücrelerim yandı desem yalan olmaz. Devlet Bahçeli’nin matematik hesabıyla kafa kafaya yarışan, Serv Antlaşmasından daha ağır şartlar içeren 3. Madde de benjamin Toshack geçilmiş: Madde 3- ‘Hanede her türlü gelirler toplamı esas alınmak suretiyle, hane içinde kişi başına düşen ortalama aylık gelir tutarı asgari ücretin aylık net tutarının 1/3'ûnden az ise ihtiyaç sahibi kabul edilir ve Pazar desteğinden faydalanabilir.’ Bakırköy’de en ucuz kira bile 20 bin TL. den başlarken, o şartları yerine getireni bulmak, Sina Çölünde Eskimo bulmaktan çok daha zordur. Şaka yaptık, yardım falan vermiyoruz deyin kurtulun... Günlük 13 lira 698 kuruşa tekabül eden Pazar desteği yardımına ihtiyaç duyan vatandaş bulursanız, www.tekhabergazetesi olarak bizler de ek maddi yardım yapmaya hazırız.
Bakırköy Belediyesinin, çektiği onca ekonomik sıkıntıya rağmen binbir feda-karlık göstererek başlattığı uygulama gözlerimizi yaşarttı.

Ayşegül hanım aklımızla alay etmiş.

Bakırköy Belediyesinin sosyal belediyecilik gereğini yerine getirerek emekliler için başlattığı ‘Pazar Desteği’nin şartlarını okuyunca adeta şok oldum.

Hele o 3. Madde yok mu, resmen beyin hücrelerim yandı desem yalan olmaz. Devlet Bahçeli’nin matematik hesabıyla kafa kafaya yarışan, Serv Antlaşmasından daha ağır şartlar içeren 3. Madde de benjamin Toshack geçilmiş:

Madde 3- ‘Hanede her türlü gelirler toplamı esas alınmak suretiyle, hane içinde kişi başına düşen ortalama aylık gelir tutarı asgari ücretin aylık net tutarının 1/3'ûnden az ise ihtiyaç sahibi kabul edilir ve Pazar desteğinden faydalanabilir.

Bakırköy’de en ucuz kira bile 20 bin TL. den başlarken, o şartları yerine getireni bulmak, Sina Çölünde Eskimo bulmaktan çok daha zordur.

Şaka yaptık, yardım falan vermiyoruz deyin kurtulun...

Günlük 13 lira 698 kuruşa tekabül eden Pazar desteği yardımına ihtiyaç duyan vatandaş bulursanız, www.tekhabergazetesi olarak bizler de ek maddi yardım yapmaya hazırız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.