Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Sivas'ta kadınlara özel havuzda yenileme

19.07.2024 - 09:59, Güncelleme: 19.07.2024 - 09:59
 

Sivas'ta kadınlara özel havuzda yenileme

Sivas Belediyesi Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi bünyesindeki kadınlara özel hamam ve yüzme havuzunda kapsamlı bir yenileme çalışması yapıldı.SİVAS (İGFA) - Zamanla deforme olan alanların bakım ve onarımdan geçirildiği tesiste, eksikler giderilerek tekrar Sivaslı hanımların hizmetine açıldı. Pazartesi günü dışında haftanın 6 günü sabah 09.00, öğlen 14.00 ve akşam 18.30 saatleri olmak üzere günlük 3 seans kullanıma açık olan hamam ve yüzme havuzuna giriş ücretleri tam 200, öğrenci 150 TL olarak belirlendi.

Sivas Belediyesi Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi bünyesindeki kadınlara özel hamam ve yüzme havuzunda kapsamlı bir yenileme çalışması yapıldı.

SİVAS (İGFA) - Zamanla deforme olan alanların bakım ve onarımdan geçirildiği tesiste, eksikler giderilerek tekrar Sivaslı hanımların hizmetine açıldı.

Pazartesi günü dışında haftanın 6 günü sabah 09.00, öğlen 14.00 ve akşam 18.30 saatleri olmak üzere günlük 3 seans kullanıma açık olan hamam ve yüzme havuzuna giriş ücretleri tam 200, öğrenci 150 TL olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.