Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Park ve bahçelerde sonbahar temizliği

15.09.2024 - 12:49, Güncelleme: 15.09.2024 - 12:49
 

Park ve bahçelerde sonbahar temizliği

Doğa ve çevreyi koruyan projeleriyle Türkiye’ye örnek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, genel hijyen çalışmalarının yanı sıra yeşil alanların bakım ve temizliğini de ihmal etmiyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, sahil, bahçe, mesire alanları ve otoyol kenarlarında sonbahar temizliği yapıyor. Kent genelinde yapılan temizlik çalışmaları vatandaşların da beğenisi topluyor. Büyük bir titizlikle yürütülen çalışmalar, Kocaeli halkına daha ferah ve sağlıklı bir kentte yaşama imkanı sunuyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Doğa ve çevreyi koruyan projeleriyle Türkiye’ye örnek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, genel hijyen çalışmalarının yanı sıra yeşil alanların bakım ve temizliğini de ihmal etmiyor.

Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, sahil, bahçe, mesire alanları ve otoyol kenarlarında sonbahar temizliği yapıyor. Kent genelinde yapılan temizlik çalışmaları vatandaşların da beğenisi topluyor. Büyük bir titizlikle yürütülen çalışmalar, Kocaeli halkına daha ferah ve sağlıklı bir kentte yaşama imkanı sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.