Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Malatya Büyükşehir Belediyesi engelli araç tamir ve bakım atölyesi bölgeye hizmet veriyor

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.09.2024 - 16:26, Güncelleme: 30.09.2024 - 16:26
 

Malatya Büyükşehir Belediyesi engelli araç tamir ve bakım atölyesi bölgeye hizmet veriyor

MALATYA (PHA) - Güner KUZU - Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin, Kernek Külliyesi bünyesinde hizmet veren Engelli Araç Tamir ve Bakım Atölyesi, hem Malatya iline hem de çevre bölgelere hizmet sunuyor.
Engelli vatandaşların kullandığı arızalı araç ve medikal malzemelerinin bakım ve onarım işlemleri, bu atölyede uzman ekipler tarafından titizlikle gerçekleştiriliyor. Atölye, faaliyete başladığı günden itibaren toplamda 2 bin 800 engelli aracı ve medikal malzemenin tamirini başarıyla tamamladı. "Ücretsiz Tamir ve Bakım Hizmeti" Atölyede, arızalı akülü ve manuel sandalyeler, ağır engelli sandalyeleri, hasta yatakları ve diğer medikal cihazların tamir işlemleri yapılmakta. Üstelik bu hizmetler engelli vatandaşlardan herhangi bir ücret talep edilmeksizin gerçekleştiriliyor. Uzun süren tamir işlemleri için araçlarını bırakan vatandaşlar ise yedek araçlarla günlük ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Ayrıca, araçlarını getiremeyecek durumda olan vatandaşların araçları evlerinden alınarak tamirat işlemi sonrası tekrar adreslerine teslim ediliyor. Sosyal incelemeler sonucu maddi durumu iyi olmayan engelli vatandaşlara ihtiyaç duydukları cihaz ve medikal malzemeler de yine ücretsiz sağlanıyor. "Engelli Vatandaşların Memnuniyeti" Atölyeden faydalanan engelli vatandaşlar, sunulan hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ediyor. Engelli bireylerden Necati Bürge, "Bizim için burası bulunmaz bir nimet," diyerek memnuniyetini dile getirirken, Murat Özçelik ise "Engelli bireyler olarak burada yapılan hizmetleri çok beğeniyoruz," diyerek Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu hizmetlere teşekkür etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, engelli vatandaşlara yönelik sunduğu bu hizmet, bölgedeki engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırarak sosyal destek anlamında önemli bir rol oynuyor. Kaynak : PHA
MALATYA (PHA) - Güner KUZU - Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin, Kernek Külliyesi bünyesinde hizmet veren Engelli Araç Tamir ve Bakım Atölyesi, hem Malatya iline hem de çevre bölgelere hizmet sunuyor.

Engelli vatandaşların kullandığı arızalı araç ve medikal malzemelerinin bakım ve onarım işlemleri, bu atölyede uzman ekipler tarafından titizlikle gerçekleştiriliyor. Atölye, faaliyete başladığı günden itibaren toplamda 2 bin 800 engelli aracı ve medikal malzemenin tamirini başarıyla tamamladı.

"Ücretsiz Tamir ve Bakım Hizmeti"

Atölyede, arızalı akülü ve manuel sandalyeler, ağır engelli sandalyeleri, hasta yatakları ve diğer medikal cihazların tamir işlemleri yapılmakta. Üstelik bu hizmetler engelli vatandaşlardan herhangi bir ücret talep edilmeksizin gerçekleştiriliyor. Uzun süren tamir işlemleri için araçlarını bırakan vatandaşlar ise yedek araçlarla günlük ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Ayrıca, araçlarını getiremeyecek durumda olan vatandaşların araçları evlerinden alınarak tamirat işlemi sonrası tekrar adreslerine teslim ediliyor. Sosyal incelemeler sonucu maddi durumu iyi olmayan engelli vatandaşlara ihtiyaç duydukları cihaz ve medikal malzemeler de yine ücretsiz sağlanıyor.

"Engelli Vatandaşların Memnuniyeti"

Atölyeden faydalanan engelli vatandaşlar, sunulan hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ediyor. Engelli bireylerden Necati Bürge, "Bizim için burası bulunmaz bir nimet," diyerek memnuniyetini dile getirirken, Murat Özçelik ise "Engelli bireyler olarak burada yapılan hizmetleri çok beğeniyoruz," diyerek Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu hizmetlere teşekkür etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, engelli vatandaşlara yönelik sunduğu bu hizmet, bölgedeki engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırarak sosyal destek anlamında önemli bir rol oynuyor.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.