Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

AK Parti'de şok istifa: Ahmet Zenbilci partisinden ayrıldı

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.09.2024 - 16:38, Güncelleme: 30.09.2024 - 17:32
 

AK Parti'de şok istifa: Ahmet Zenbilci partisinden ayrıldı

ADANA (PHA) - Rojin SÜNGÜ - Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının bir adli soruşturmada geçmesi üzerine AK Parti'den istifa ettiğini duyurdu.
Zenbilci, yaptığı açıklamada, partisine zarar vermemek adına bu kararı aldığını belirterek istifasını açıkladı. Oğlunun adının karıştığı olayın soruşturulması gerektiğini vurgulayan Zenbilci, "Partime zarar vermemesi için istifa ediyorum" dedi. "Soruşturma Süreci" Ahmet Zenbilci, oğlunun adının bir adli soruşturmada geçtiğini öğrenmesiyle birlikte bu duruma büyük üzüntü yaşadığını ifade etti. Zenbilci, "Oğlumun da adının geçtiği bir adli soruşturmadan haberdar oldum. Bu olayın en etkin şekilde soruşturulmasını ve gerçeğin ortaya çıkmasını talep ediyorum" açıklamasında bulundu. Bu olayın hem ailesi hem de partisinin itibarı açısından önem taşıdığını belirtti. "Parti İçi Etkiler" Zenbilci, partisine zarar vermemek için aldığı bu kararla birlikte AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Adana milletvekili olarak görev yapan Zenbilci, "Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum partime zarar vermemesi için istifa ediyorum" ifadelerini kullandı. Kaynak : PHA
ADANA (PHA) - Rojin SÜNGÜ - Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının bir adli soruşturmada geçmesi üzerine AK Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

Zenbilci, yaptığı açıklamada, partisine zarar vermemek adına bu kararı aldığını belirterek istifasını açıkladı. Oğlunun adının karıştığı olayın soruşturulması gerektiğini vurgulayan Zenbilci, "Partime zarar vermemesi için istifa ediyorum" dedi.

"Soruşturma Süreci"

Ahmet Zenbilci, oğlunun adının bir adli soruşturmada geçtiğini öğrenmesiyle birlikte bu duruma büyük üzüntü yaşadığını ifade etti. Zenbilci, "Oğlumun da adının geçtiği bir adli soruşturmadan haberdar oldum. Bu olayın en etkin şekilde soruşturulmasını ve gerçeğin ortaya çıkmasını talep ediyorum" açıklamasında bulundu. Bu olayın hem ailesi hem de partisinin itibarı açısından önem taşıdığını belirtti.

"Parti İçi Etkiler"

Zenbilci, partisine zarar vermemek için aldığı bu kararla birlikte AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Adana milletvekili olarak görev yapan Zenbilci, "Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum partime zarar vermemesi için istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.