Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Koltuklar Kimsenin Tapulu Malı Değil. Hak Etmeyenin Hiç Değil

BAKIRKÖY 24.05.2024 - 23:19, Güncelleme: 24.05.2024 - 23:27
 

Koltuklar Kimsenin Tapulu Malı Değil. Hak Etmeyenin Hiç Değil

İnsanoğlunu anlamak gerçekten çok güç. Herkes bir gün o koltuğu terk edecek. Önemli olan… Çok klişe olacak neyse…
Görev süresi boyunca defalarca yanlış uygulamalara imza atan Bakırköy Belediyesi Spor Müdürü görevden alınınca kamuoyuna duyuru yayınlamış. Ben duyuruyu okumadan önce kendi kendime herhalde,  ‘Çok kısa zamanda elde ettiği başarılarla 2. Lige çıkıp ilçemizi onurlandıran Kadın Futbol Takımımızın antrenman saatlerini sabah 7’ye alarak cezalandırdığım, belediye personelinin çocuklarını öğleden sonraları işlettiğim havuza sokmadığım için vs. vs. vs özür dilerim’ diye yazmıştır zannettim ama yanıldım. En çok da, tam 7,5 yıldır kendisini koruyup kollayan eski başkan Bülent Kerimoğlu’na (Öküz öldü ortaklık bozuldu misali) bir teşekkürü bile çok görmesine şaşırdım.  Kelimesine dahi dokunmadan spor müdürünün o açıklamasını yayınlıyorum. “KAMUOYUNA DUYURUMDUR!!! 7,5 Yıldır yürüttüğüm Müdürlük görevimde; Tüm Dünyanın Alkışladığı , 25 DÜNYA ŞAMPİYONULUĞU,  3 DÜNYA REKORU Kırılmasını sağlamanın büyük gururunu hep yaşayacağım.   Bugün itibari ile yönetim tarafından  Bakırköy Belediyesi Spor Müdürlüğü görevi bırakmam tebliğ edildi.   Bu süreçte her daim yanımda olan Ahmet Salim Yılmaz  abime ve tüm  dostlara teşekkür ederim.    Yeni yönetime başarılar dilerim.   Çok yakın zamanda, Sporda daha üst görevlerde görüşmek dileği ile.   Spor  Spor  Spor   Sait Babaoğlu.”   Duyuru da çaktırmadan trip atmayı da ihmal etmemiş. Benim bildiğim, bahsettiği madalyaları kazanan Bakırköy Belediyesi değil, Ataspor ve kulüp başkanı da Prof.Dr.Ahmet Murat Bülbül. E, o zaman bende benzer bir duyuru yayınlamazsam, şimdi dağ-taş bana küser: KAMUOYUNA DUYURUMDUR!!! 28 yıllık yayıncılık ve gazetecilik yaşamımda; 13 şampiyonluk, 1 UEFA şampiyonluğu, 5 ziraat Türkiye kupasını kazanmanın  büyük gururunu hep yaşayacağım.  Bugün itibarıyla yönetim tarafından Galatasaray taraftarlığını bırakmam tebliğ edildi. Bu süreçte her daim yanımda olan Melahat teyzeye, kasap Nuri abiye, tekel bayisi Rasim amcaya, amigo Sebo’ya ve tüm dostlara teşekkür ederim. Çok yakın zamanda Sporda daha büyük takım taraftarı olarak görüşmek üzere. Spor  Spor  Spor H. Murat Başbay
İnsanoğlunu anlamak gerçekten çok güç. Herkes bir gün o koltuğu terk edecek. Önemli olan… Çok klişe olacak neyse…

Görev süresi boyunca defalarca yanlış uygulamalara imza atan Bakırköy Belediyesi Spor Müdürü görevden alınınca kamuoyuna duyuru yayınlamış.

Ben duyuruyu okumadan önce kendi kendime herhalde, 

‘Çok kısa zamanda elde ettiği başarılarla 2. Lige çıkıp ilçemizi onurlandıran Kadın Futbol Takımımızın antrenman saatlerini sabah 7’ye alarak cezalandırdığım, belediye personelinin çocuklarını öğleden sonraları işlettiğim havuza sokmadığım için vs. vs. vs özür dilerim’ diye yazmıştır zannettim ama yanıldım. En çok da, tam 7,5 yıldır kendisini koruyup kollayan eski başkan Bülent Kerimoğlu’na (Öküz öldü ortaklık bozuldu misali) bir teşekkürü bile çok görmesine şaşırdım. 

Kelimesine dahi dokunmadan spor müdürünün o açıklamasını yayınlıyorum.

“KAMUOYUNA DUYURUMDUR!!!

7,5 Yıldır yürüttüğüm Müdürlük görevimde; Tüm Dünyanın Alkışladığı , 25 DÜNYA ŞAMPİYONULUĞU,

 3 DÜNYA REKORU Kırılmasını sağlamanın büyük gururunu hep yaşayacağım.

  Bugün itibari ile yönetim tarafından  Bakırköy Belediyesi Spor Müdürlüğü görevi bırakmam tebliğ edildi.

  Bu süreçte her daim yanımda olan Ahmet Salim Yılmaz  abime ve tüm  dostlara teşekkür ederim.

   Yeni yönetime başarılar dilerim.

  Çok yakın zamanda, Sporda daha üst görevlerde görüşmek dileği ile.

  Spor  Spor  Spor

  Sait Babaoğlu.”

 

Duyuru da çaktırmadan trip atmayı da ihmal etmemiş. Benim bildiğim, bahsettiği madalyaları kazanan Bakırköy Belediyesi değil, Ataspor ve kulüp başkanı da Prof.Dr.Ahmet Murat Bülbül.

E, o zaman bende benzer bir duyuru yayınlamazsam, şimdi dağ-taş bana küser:

KAMUOYUNA DUYURUMDUR!!!

28 yıllık yayıncılık ve gazetecilik yaşamımda; 13 şampiyonluk, 1 UEFA şampiyonluğu, 5 ziraat Türkiye kupasını kazanmanın  büyük gururunu hep yaşayacağım. 

Bugün itibarıyla yönetim tarafından Galatasaray taraftarlığını bırakmam tebliğ edildi.

Bu süreçte her daim yanımda olan Melahat teyzeye, kasap Nuri abiye, tekel bayisi Rasim amcaya, amigo Sebo’ya ve tüm dostlara teşekkür ederim.

Çok yakın zamanda Sporda daha büyük takım taraftarı olarak görüşmek üzere.

Spor  Spor  Spor

H. Murat Başbay

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.