Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Adıyaman Sulama Birliği Başkanı Mehmet Eryılmaz: 'Çiftçilerimizi bilgilendirmeye davet ediyoruz'

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.10.2024 - 16:21, Güncelleme: 12.10.2024 - 16:21
 

Adıyaman Sulama Birliği Başkanı Mehmet Eryılmaz: 'Çiftçilerimizi bilgilendirmeye davet ediyoruz'

ADIYAMAN (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ - Adıyaman Sulama Birliği Başkanı Mehmet Eryılmaz, Adıyaman'daki çiftçilere yönelik yeni bir tarımsal girişim başlattı.
Eryılmaz, çiftçilerin yılda üç kez ürün alabilmesi için Çamgazi kıyısında bir tarla kiralayarak, ürün çeşitliliğini artırma konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Adıyaman'ın bereketli topraklarının sunduğu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla yürüttükleri bu çalışmayla ilgili olarak AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan'a bilgi veren Eryılmaz, "Adıyaman'ın verimli topraklarında ürün çeşitliliğini arttırarak çiftçilerimizin yılda 3 ürün alma imkanının olduğunu göstermek amacıyla Çamgazi kıyısında kiraladığımız tarlada ekimini gerçekleştirdiğimiz ürünleri yerinde görmek isteyen çiftçilerimizi bilgilendirmek için birliğimize davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. Eryılmaz, tarımsal üretimin artması ve çiftçilerin daha verimli hasat dönemleri geçirmesi için bu girişimin önemine dikkat çekti. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ - Adıyaman Sulama Birliği Başkanı Mehmet Eryılmaz, Adıyaman'daki çiftçilere yönelik yeni bir tarımsal girişim başlattı.

Eryılmaz, çiftçilerin yılda üç kez ürün alabilmesi için Çamgazi kıyısında bir tarla kiralayarak, ürün çeşitliliğini artırma konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Adıyaman'ın bereketli topraklarının sunduğu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla yürüttükleri bu çalışmayla ilgili olarak AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan'a bilgi veren Eryılmaz, "Adıyaman'ın verimli topraklarında ürün çeşitliliğini arttırarak çiftçilerimizin yılda 3 ürün alma imkanının olduğunu göstermek amacıyla Çamgazi kıyısında kiraladığımız tarlada ekimini gerçekleştirdiğimiz ürünleri yerinde görmek isteyen çiftçilerimizi bilgilendirmek için birliğimize davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Eryılmaz, tarımsal üretimin artması ve çiftçilerin daha verimli hasat dönemleri geçirmesi için bu girişimin önemine dikkat çekti.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.