Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BELEDİYE MECLİSİNDE YOLSUZLUĞUN TARİFİ

GÜNDEM 12.10.2024 - 15:03, Güncelleme: 12.10.2024 - 15:13
 

BELEDİYE MECLİSİNDE YOLSUZLUĞUN TARİFİ

Çok şükür kötü günleri geride bıraktık diyen Bakırköy halkı, haberiniz olsun şimdi çok daha kötü günler bizi bekliyor.
Sen kalk Galatasaray Kulüp başkanlığına aday ol, Belediye Başkan adayı ol, yedi parti değiştir ve sonra gel etkisi-yetkisi olmayan belediye meclis üyeliğini kabul et. Dün yapılan Bakırköy Belediye Meclis toplantısında AK Partili belediye meclis üyesi Ali Fatinoğlu yine her zaman ki gibi konuşmak için konuştu. Konuşması sırasında herkesi tanıdığını söyleyen Fatinoğlu, keşke o tanıdığı müteahhitlerden Kentsel Dönüşümün ne demek olduğunu da öğrenseydi. Örneğin; Yeşilköy, Yeşilyurt ve Florya’nında kentsel dönüşüme alınmasını istedi! Sayın Fatinoğlu’na lütfen biri izah etsin, o saydığı mahallelerde kentsel dönüşüm için herhangi bir belediye izini falan gerekmiyor. Konuşmasının devamı daha da fecaatti… mütahitlerden bağış adı altında nasıl para toplanmasını ve kimlerin paraları toplamasını anlatmaya başlayınca, CHP’li belediye meclis üyesi Temel Polat müdahale ederek, ‘Siz burada bize yolsuzluğun nasıl yapılacağını tarif ediyorsunuz’ diyerek tepki gösterdi. Fatinoğlu bu… sonrasında belediye başkan yardımcısı Uğur Dündar’a dönerek, ‘sen zaten sabıkalısın, AK Parti ilçe başkan ve yönetimini 45 dakika oyalayıp kapıda beklettiniz, yazıklar olsun’ diyerek yerine geçip oturdu. Aslında son söylediği sözlerle, ‘Hayır Bekletilmedik’ diye açıklama yapan AK Parti ilçe başkanı ve yönetimini de yalancılıkla suçlamış oldu. Evet dün mecliste yaşananları çok daha uzun anlatırdım ama yarın Pazar ve Pazar günümüz güzel geçsin diye birkaç esprili resimle yazıma son vereceğim. Yalnız, Salı çok sallanacak şimdiden söyleyeyim…
Çok şükür kötü günleri geride bıraktık diyen Bakırköy halkı, haberiniz olsun şimdi çok daha kötü günler bizi bekliyor.

Sen kalk Galatasaray Kulüp başkanlığına aday ol, Belediye Başkan adayı ol, yedi parti değiştir ve sonra gel etkisi-yetkisi olmayan belediye meclis üyeliğini kabul et.

Dün yapılan Bakırköy Belediye Meclis toplantısında AK Partili belediye meclis üyesi Ali Fatinoğlu yine her zaman ki gibi konuşmak için konuştu. Konuşması sırasında herkesi tanıdığını söyleyen Fatinoğlu, keşke o tanıdığı müteahhitlerden Kentsel Dönüşümün ne demek olduğunu da öğrenseydi. Örneğin; Yeşilköy, Yeşilyurt ve Florya’nında kentsel dönüşüme alınmasını istedi! Sayın Fatinoğlu’na lütfen biri izah etsin, o saydığı mahallelerde kentsel dönüşüm için herhangi bir belediye izini falan gerekmiyor.

Konuşmasının devamı daha da fecaatti… mütahitlerden bağış adı altında nasıl para toplanmasını ve kimlerin paraları toplamasını anlatmaya başlayınca, CHP’li belediye meclis üyesi Temel Polat müdahale ederek, ‘Siz burada bize yolsuzluğun nasıl yapılacağını tarif ediyorsunuz’ diyerek tepki gösterdi.

Fatinoğlu bu… sonrasında belediye başkan yardımcısı Uğur Dündar’a dönerek, ‘sen zaten sabıkalısın, AK Parti ilçe başkan ve yönetimini 45 dakika oyalayıp kapıda beklettiniz, yazıklar olsun’ diyerek yerine geçip oturdu. Aslında son söylediği sözlerle, ‘Hayır Bekletilmedik’ diye açıklama yapan AK Parti ilçe başkanı ve yönetimini de yalancılıkla suçlamış oldu.

Evet dün mecliste yaşananları çok daha uzun anlatırdım ama yarın Pazar ve Pazar günümüz güzel geçsin diye birkaç esprili resimle yazıma son vereceğim.

Yalnız, Salı çok sallanacak şimdiden söyleyeyim…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.