Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Tamer Kıral Türkiye 2.si olan Eslin Göktepeli'ye laptop hediye etti

10.10.2024 - 12:15, Güncelleme: 10.10.2024 - 12:15
 

Tamer Kıral Türkiye 2.si olan Eslin Göktepeli'ye laptop hediye etti

Sivas ta düzenlenen, Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Rumeli Gençlik Kulübü sporcusu Olan Yenimuhacırlı Eslen Göktepeli’ye laptop hediye edildi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Kıral, yaptığı açıklamada “Beldemizi gururla temsil ederek, 36kg minik bayanlar kategorisinde Türkiye 2. si olan Eslin Göktepelİ'ye laptop hediye ettik. Kızımızın başarısında payı olan  ailesine ve Serkan hocama teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedef Türkiye 1.liği olacak. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Sivas ta düzenlenen, Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Rumeli Gençlik Kulübü sporcusu Olan Yenimuhacırlı Eslen Göktepeli’ye laptop hediye edildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Kıral, yaptığı açıklamada “Beldemizi gururla temsil ederek, 36kg minik bayanlar kategorisinde Türkiye 2. si olan Eslin Göktepelİ'ye laptop hediye ettik. Kızımızın başarısında payı olan  ailesine ve Serkan hocama teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedef Türkiye 1.liği olacak. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.