Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Vali Varol, esnaflarla bir araya geldi

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.09.2024 - 09:34, Güncelleme: 16.09.2024 - 09:34
 

Vali Varol, esnaflarla bir araya geldi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Valisi Osman Varol, çarşı esnafını ziyaret ederek, taleplerini dinledi.
Adıyaman Valisi Osman Varol, kentin ekonomisinin can damarı ve kentin ekonomisinin lokomotifi olan çarşı esnafını ziyaret ederek halini hatırını sorup varsa ihtiyaç ve taleplerini dinledi.  Toplumun temel direği olan esnaflara alış veriş hareketliliği ve iş durumu hakkında sohbet eden Vali Varol, alın teri ve gayreti ile ülkenin ve kentin kalkınmasına büyük katkı sağlayan esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Valisi Osman Varol, çarşı esnafını ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

Adıyaman Valisi Osman Varol, kentin ekonomisinin can damarı ve kentin ekonomisinin lokomotifi olan çarşı esnafını ziyaret ederek halini hatırını sorup varsa ihtiyaç ve taleplerini dinledi. 
Toplumun temel direği olan esnaflara alış veriş hareketliliği ve iş durumu hakkında sohbet eden Vali Varol, alın teri ve gayreti ile ülkenin ve kentin kalkınmasına büyük katkı sağlayan esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.