Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şehit ailelerine anlamlı ziyaret

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.09.2024 - 10:02, Güncelleme: 16.09.2024 - 10:02
 

Şehit ailelerine anlamlı ziyaret

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hikmet Uz, şehit ailelerini ziyaret etti.
Adıyaman İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hikmet Uz, yürütülmekte olan terörle mücadele harekatı esnasında 2015 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt ile Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 21 Ağustos 1996 tarihinde Şehit olan Jandarma Er Abdulgani Adalı'nın ailelerini ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Jandarma Albay Hikmet Uz, ailelerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Daha sonra Uz, şehit olan askerler için dua ederek, ailelere tekrardan başsağlığı diledi.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hikmet Uz, şehit ailelerini ziyaret etti.

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hikmet Uz, yürütülmekte olan terörle mücadele harekatı esnasında 2015 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt ile Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 21 Ağustos 1996 tarihinde Şehit olan Jandarma Er Abdulgani Adalı'nın ailelerini ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Jandarma Albay Hikmet Uz, ailelerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Daha sonra Uz, şehit olan askerler için dua ederek, ailelere tekrardan başsağlığı diledi.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.