Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kemer'de Kick Boks heyecanı

18.07.2024 - 11:02, Güncelleme: 18.07.2024 - 11:02
 

Kemer'de Kick Boks heyecanı

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye Kick Boks Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Mustafa Yapıcı ve Organizatör Mert Suiçer tarafından Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda 20 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek olan etkinliğe, 24 sporcu katılacak. Farklı kilolarda müsabakaların yapılacağı organizasyonda, 4 alt maç, 8 de profesyonel maç yapılacağı belirtildi. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaların verileceği organizasyonun finalinde Kemer alma müsabakası da gerçekleşecek. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye Kick Boks Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Mustafa Yapıcı ve Organizatör Mert Suiçer tarafından Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda 20 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek olan etkinliğe, 24 sporcu katılacak.

Farklı kilolarda müsabakaların yapılacağı organizasyonda, 4 alt maç, 8 de profesyonel maç yapılacağı belirtildi.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaların verileceği organizasyonun finalinde Kemer alma müsabakası da gerçekleşecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.