Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Wellness kurslarına büyük ilgi

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.05.2024 - 14:14, Güncelleme: 31.05.2024 - 14:14
 

Wellness kurslarına büyük ilgi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen Wellness (plates) kurslarına Adıyamanlı kadınlardan ilgi yoğun .
Wellness (Plates) fiziksel, zihinsel ve sosyal açıdan da iyi olma hali olan bir spor dalı olduğuna dikkat çeken Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; Wellness kurslarına ilginin her geçen artığına dikkat çekerek, Sümerevler Atletizm Pistinde antrenörler nezaretinde etkinlik düzenlediklerini söyledi. İl Müdürü Fikret Keleş; ”Yaşam kalitesini yükseltmek için bilinçli ve istekli bir şekilde alınan kararları ve bu kararların uygulanma sürecini kapsar. İyi yaşam ya da sağlıklı yaşam olarak da adlandırılan wellness, kişinin hayatındaki stresi yönetebilmesi, duygularıyla nasıl başa çıkacağını bilmesi ve hayatında dengeyi kurabilmesiyle ilgilidir. Yani wellness dediğimizde yalnızca fiziksel açıdan sağlıklı olmayı değil, her açıdan sağlıklı ve huzurlu olmayı kast ederek tüm bayanları spor yapmaya davet ediyorum” dedi. Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Çok Amaçlı Spor Salonunda ve Yeni Mahalle Spor Salonunda haftanın 4 günü wellness kursları devam edecek. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen Wellness (plates) kurslarına Adıyamanlı kadınlardan ilgi yoğun .

Wellness (Plates) fiziksel, zihinsel ve sosyal açıdan da iyi olma hali olan bir spor dalı olduğuna dikkat çeken Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; Wellness kurslarına ilginin her geçen artığına dikkat çekerek, Sümerevler Atletizm Pistinde antrenörler nezaretinde etkinlik düzenlediklerini söyledi. İl Müdürü Fikret Keleş; ”Yaşam kalitesini yükseltmek için bilinçli ve istekli bir şekilde alınan kararları ve bu kararların uygulanma sürecini kapsar. İyi yaşam ya da sağlıklı yaşam olarak da adlandırılan wellness, kişinin hayatındaki stresi yönetebilmesi, duygularıyla nasıl başa çıkacağını bilmesi ve hayatında dengeyi kurabilmesiyle ilgilidir. Yani wellness dediğimizde yalnızca fiziksel açıdan sağlıklı olmayı değil, her açıdan sağlıklı ve huzurlu olmayı kast ederek tüm bayanları spor yapmaya davet ediyorum” dedi. Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Çok Amaçlı Spor Salonunda ve Yeni Mahalle Spor Salonunda haftanın 4 günü wellness kursları devam edecek.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.