Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

AVATAR ZANNETTİKLERİMİZ, AVANTAR ÇIKTI

BAKIRKÖY 15.10.2024 - 18:18, Güncelleme: 15.10.2024 - 19:07
 

AVATAR ZANNETTİKLERİMİZ, AVANTAR ÇIKTI

Allah dağına göre kar verirmiş. Keşke bana bu kadar güvenmeyeydi eyiydi.
Cumartesi günü sizlere söz vermiştim, Salı günü haber yayınlayacağım diye… Gerçi belli bir kitle 4.ncü maymunu oynamayı tercih etse de bizler yazmaya, sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük coşkuyla kutlama hazırlıkları çerçevesinde Bakırköy Belediyesi tiyatroları ‘Özgürlük Ateşi’ adlı oyunu sahneye koymuştu. Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet’in ilk yıllarını anlatan tiyatro oyunu, yeni yönetim tarafından gösterimden kaldırıldı. Atatürk ve Cumhuriyet birilerini rahatsız mı etti, niye kaldırıldı bilen yok.  KİM YALAN SÖYLÜYOR Biri eski diğeri yeni iki belediye başkanı kreşlerle ilgili iki farklı açıklama yapıyor. Önceki dönem belediye başkanı Bülent Kerimoğlu 8 Eylül 2021’de,’10 kreşte, 40 sınıfta, 120 çalışanımızla, yaklaşık 800 kreş öğrencisine başarıyla hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz’ derken, Yeni belediye başkanımız Ayşegül Ovalıoğlu, ‘7 kreşimizde 46 öğretmenle 470 öğrencimize hizmet veriyoruz’ diyor. Ortada kayıp, ya da aslında hiç açılmamış 3 kreş var… Yeni belediye yönetimi gerçekten şapka çıkartılacak kadar akıllı siyaset izliyor. Eski belediye başkanına muhalif ve Avantar Muhalif kim varsa(neden dolayı muhalif olduklarını da bu vesileyle anlamış olduk) yanlarına almışlar, açmışlar bilet gişesini, özellikle dünün Avantar Muhaliflerine bedava piyango bileti dağıtıp duruyorlar. Avantarların birçoğu amortiye bile razı ama yine de ya büyük ikramiye çıkarsa diye ellerini ovuşturup duruyorlar. Dünya umut dünyası… Özellikle son iki aydır, bana güvenen okurlar tarafından adeta ihbar ve ardından, 'niye yazmıyorum' diye sitem yağmuruna tutuluyorum. İşte, gelen o ihbarlar içerisinden seçtiklerimin bazıları...   Yeşilyurt Spor Kulübü tesislerinin olduğu alana A.. Dershanesi yapılıyor mu? Eğer yapılıyorsa imar mevzuatlarına göre bu yasal mı? Yasal değilse, sonradan mı yasalara uydurulacak? A… Tekstil olarak bildiğimiz yerin arazisinin bir kısmı yediemin otoparkı olarak kullanılıyordu. Şimdi bu yere imara aykırı olarak prefabrik binalar yapıldı mı? Eğer yapıldıysa, prefabrik binaların sahibiyle duygusal görüşmeler bir belediye meclis üyesi üzerinden mi yapılmakta? Eski başkan Bülent Kerimoğlu döneminde, Florya’da faaliyet gösteren bir benzin istasyonu belediye arsasına tecavüz etmiş ve konuyla ilgili tutanak tutulmuştu. O arsanın akıbeti ne oldu? Benzin istasyonu sahipleriyle anlaşma sağlandı mı? Sağlandıysa karşılığında ne kadar para alındı? Osmaniye mahallesi Adliye sarayının karşısında bulunan 25 işyeri ve daire de imara aykırı durum tespit edilmesi üzerine mülk sahipleri, ‘hele gelin imara bir çay içimi, biz çay dökelim sizi cebinizi’ denilerek davet edildiler mi? Marmara Form AVM’de bulunan M…… isimli restoran kafe büyük........................ liste böyle uzayıp gidiyor.  Havuz için vadettiğiniz sözleri bir kenara bırakarak, enerjinizi sosyal belediyecilik için harcayıp yeni kız öğrenci yurtları, kreşler, parklar, huzurevleri açın. 
Allah dağına göre kar verirmiş. Keşke bana bu kadar güvenmeyeydi eyiydi.

Cumartesi günü sizlere söz vermiştim, Salı günü haber yayınlayacağım diye… Gerçi belli bir kitle 4.ncü maymunu oynamayı tercih etse de bizler yazmaya, sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük coşkuyla kutlama hazırlıkları çerçevesinde Bakırköy Belediyesi tiyatroları ‘Özgürlük Ateşi’ adlı oyunu sahneye koymuştu. Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet’in ilk yıllarını anlatan tiyatro oyunu, yeni yönetim tarafından gösterimden kaldırıldı. Atatürk ve Cumhuriyet birilerini rahatsız mı etti, niye kaldırıldı bilen yok. 

KİM YALAN SÖYLÜYOR

Biri eski diğeri yeni iki belediye başkanı kreşlerle ilgili iki farklı açıklama yapıyor.

Önceki dönem belediye başkanı Bülent Kerimoğlu 8 Eylül 2021’de,’10 kreşte, 40 sınıfta, 120 çalışanımızla, yaklaşık 800 kreş öğrencisine başarıyla hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz’ derken,

Yeni belediye başkanımız Ayşegül Ovalıoğlu, ‘7 kreşimizde 46 öğretmenle 470 öğrencimize hizmet veriyoruz’ diyor.

Ortada kayıp, ya da aslında hiç açılmamış 3 kreş var…

Yeni belediye yönetimi gerçekten şapka çıkartılacak kadar akıllı siyaset izliyor. Eski belediye başkanına muhalif ve Avantar Muhalif kim varsa(neden dolayı muhalif olduklarını da bu vesileyle anlamış olduk) yanlarına almışlar, açmışlar bilet gişesini, özellikle dünün Avantar Muhaliflerine bedava piyango bileti dağıtıp duruyorlar. Avantarların birçoğu amortiye bile razı ama yine de ya büyük ikramiye çıkarsa diye ellerini ovuşturup duruyorlar. Dünya umut dünyası…

Özellikle son iki aydır, bana güvenen okurlar tarafından adeta ihbar ve ardından, 'niye yazmıyorum' diye sitem yağmuruna tutuluyorum. İşte, gelen o ihbarlar içerisinden seçtiklerimin bazıları...  

Yeşilyurt Spor Kulübü tesislerinin olduğu alana A.. Dershanesi yapılıyor mu? Eğer yapılıyorsa imar mevzuatlarına göre bu yasal mı? Yasal değilse, sonradan mı yasalara uydurulacak?

A… Tekstil olarak bildiğimiz yerin arazisinin bir kısmı yediemin otoparkı olarak kullanılıyordu. Şimdi bu yere imara aykırı olarak prefabrik binalar yapıldı mı? Eğer yapıldıysa, prefabrik binaların sahibiyle duygusal görüşmeler bir belediye meclis üyesi üzerinden mi yapılmakta?

Eski başkan Bülent Kerimoğlu döneminde, Florya’da faaliyet gösteren bir benzin istasyonu belediye arsasına tecavüz etmiş ve konuyla ilgili tutanak tutulmuştu. O arsanın akıbeti ne oldu? Benzin istasyonu sahipleriyle anlaşma sağlandı mı? Sağlandıysa karşılığında ne kadar para alındı?

Osmaniye mahallesi Adliye sarayının karşısında bulunan 25 işyeri ve daire de imara aykırı durum tespit edilmesi üzerine mülk sahipleri, ‘hele gelin imara bir çay içimi, biz çay dökelim sizi cebinizi’ denilerek davet edildiler mi?

Marmara Form AVM’de bulunan M…… isimli restoran kafe büyük........................ liste böyle uzayıp gidiyor. 

Havuz için vadettiğiniz sözleri bir kenara bırakarak, enerjinizi sosyal belediyecilik için harcayıp yeni kız öğrenci yurtları, kreşler, parklar, huzurevleri açın. 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.