Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajı ile 17 Ekim Dünya Astsubaylar Gününü kutladı.

17.10.2024 - 13:21, Güncelleme: 17.10.2024 - 13:21
 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajı ile 17 Ekim Dünya Astsubaylar Gününü kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında; "Ordumuzun bel kemiğini oluşturan fedakâr astsubaylarımız; devletimizin ve milletimizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna, canları pahasına vazifelerini yerine getirmektedirler.   Gölcük’te kent kimliğinin oluşmasında; mesleklerindeki uzmanlık ve tecrübeleriyle Donanma Kenti Gölcük’ün gelişmesinde, astsubaylarımızın büyük emek ve katkıları bulunmaktadır.   17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü'nü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin 40. kuruluş yıl dönümünü can-ı gönülden tebrik ediyor, astsubaylarımıza aileleri ile birlikte; sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyorum.   Bilvesile; ebediyete irtihal etmiş şehit ve gazi astsubaylarımızı da rahmetle yâd ederim” dedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında; "Ordumuzun bel kemiğini oluşturan fedakâr astsubaylarımız; devletimizin ve milletimizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna, canları pahasına vazifelerini yerine getirmektedirler.

 

Gölcük’te kent kimliğinin oluşmasında; mesleklerindeki uzmanlık ve tecrübeleriyle Donanma Kenti Gölcük’ün gelişmesinde, astsubaylarımızın büyük emek ve katkıları bulunmaktadır.

 

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü'nü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin 40. kuruluş yıl dönümünü can-ı gönülden tebrik ediyor, astsubaylarımıza aileleri ile birlikte; sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyorum.

 

Bilvesile; ebediyete irtihal etmiş şehit ve gazi astsubaylarımızı da rahmetle yâd ederim” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.