Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SON DAKİKA: FOTOŞOK DEĞİL, GECEKONDU BÜFE

BAKIRKÖY 18.10.2024 - 16:29, Güncelleme: 18.10.2024 - 17:10
 

SON DAKİKA: FOTOŞOK DEĞİL, GECEKONDU BÜFE

Bakırköy’e şöyle bir baktığımda, sanki herkes belediyenin hizmetlerinden falan çok mutlu da bi tek beni aralarından s***r etmişler gibi hissediyorum. Değerli okurlar, aranızda benim gibi hisseden varsa candır…
Hem genel, hem de yerel siyasete baktığımızda,10 Kasım 1938 saat: 09:05 tarihinden sonra, bu ülkede başa kim geldiyse gideni rahmetle arattı. Hatırlarsanız eğer Bakırköy Belediyesi, Fahri Korutürk ve Ebuziya Caddesi üzerinde hizmet veren 5 büfeyi imar yönetmeliğine aykırı olduğu ve yaya geçişini engellediği gerekçesiyle 2017 yılında yıkmıştı. Eski başkan Bülent Kerimoğlu döneminde yıkılan o büfeler, şimdi yavaş yavaş yeniden açılıyor. İlk olarak İBB tarafından, Fahri Korutürk Caddesi bitiminde görüntüsüyle yuh artık Aziz Mümin Kardeşim dedirten gecekondu büfenin açılmasına sessiz kalan yeni Bakırköy Belediyesi; şimdi sanki İBB’ye, ‘öyle gecekondu büfe olmaz, böyle olur’ dercesine sokağın ortasına büfe koydurarak nispet yaptı. Hepinizin bildiği üzere, mevcut başkan yardımcılarından sadece Ali Rıza Akyüz Bakırköylü. 2014-2019 yılları arasında belediye meclis üyesiyken, Bakırköy Belediyesinin arazilerini korumak için mücadele veren Ali Rıza Akyüz, şimdi aynı belediye de imardan sorumlu başkan yardımcısı olunca, ne hikmetse imar dedikoduları da ayyuka çıkmaya başladı. ‘Avatar Zannettiklerimiz Avantar Çıktı’ başlıklı haberimizde soru olarak yönelttiğimiz imar skandallarına cevap vermeyen başkan Ovalıoğlu ve başkan yardımcısı Ali Rıza Akyüz’ün, inşallah gecekondu büfeler için söyleyecek bir cevapları mutlaka vardır.   Aklıma Takıldı Daha önce Kent Savunması diye bir oluşum vardı ve biz onları yaptıkları eylemlerle Bakırköy’ün geleceği çalınmasın diye koruyorlar biliyorduk. Acaba o Kent Savunması çalınmaya başlanan geleceğimiz ve gecekondu büfeler için de eylem yapacak mı, yoksa Akyüz ve Fazlıoğlu’nun direktifleriyle mi hareket edecekler hep birlikte yaşayıp göreceğiz. CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı, hepimizi derinden yaralayan  toplumsal olaylara yine duyarsız kalmayarak Bakırköylüleri yarın(Cumartesi) saat 19:00'da yapacakları eyleme bekliyorlar.                                       ''BEBEKLERİMİZ İÇİN SESSİZ KALMIYORUZ! Ülkemizde giderek artan şiddet ve cinayet olayları, artık kabul edilemez bir boyuta ulaşmıştır. Bu duruma sessiz kalmamak üzere tüm halkımız 19 Ekim Cumartesi günü (Yarın) saat 19:00’da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklamamıza davetlidir.''  
Bakırköy’e şöyle bir baktığımda, sanki herkes belediyenin hizmetlerinden falan çok mutlu da bi tek beni aralarından s***r etmişler gibi hissediyorum. Değerli okurlar, aranızda benim gibi hisseden varsa candır…

Hem genel, hem de yerel siyasete baktığımızda,10 Kasım 1938 saat: 09:05 tarihinden sonra, bu ülkede başa kim geldiyse gideni rahmetle arattı.

Hatırlarsanız eğer Bakırköy Belediyesi, Fahri Korutürk ve Ebuziya Caddesi üzerinde hizmet veren 5 büfeyi imar yönetmeliğine aykırı olduğu ve yaya geçişini engellediği gerekçesiyle 2017 yılında yıkmıştı.

Eski başkan Bülent Kerimoğlu döneminde yıkılan o büfeler, şimdi yavaş yavaş yeniden açılıyor.

İlk olarak İBB tarafından, Fahri Korutürk Caddesi bitiminde görüntüsüyle yuh artık Aziz Mümin Kardeşim dedirten gecekondu büfenin açılmasına sessiz kalan yeni Bakırköy Belediyesi; şimdi sanki İBB’ye, ‘öyle gecekondu büfe olmaz, böyle olur’ dercesine sokağın ortasına büfe koydurarak nispet yaptı.

Hepinizin bildiği üzere, mevcut başkan yardımcılarından sadece Ali Rıza Akyüz Bakırköylü. 2014-2019 yılları arasında belediye meclis üyesiyken, Bakırköy Belediyesinin arazilerini korumak için mücadele veren Ali Rıza Akyüz, şimdi aynı belediye de imardan sorumlu başkan yardımcısı olunca, ne hikmetse imar dedikoduları da ayyuka çıkmaya başladı.

‘Avatar Zannettiklerimiz Avantar Çıktı’ başlıklı haberimizde soru olarak yönelttiğimiz imar skandallarına cevap vermeyen başkan Ovalıoğlu ve başkan yardımcısı Ali Rıza Akyüz’ün, inşallah gecekondu büfeler için söyleyecek bir cevapları mutlaka vardır.

 

Aklıma Takıldı

Daha önce Kent Savunması diye bir oluşum vardı ve biz onları yaptıkları eylemlerle Bakırköy’ün geleceği çalınmasın diye koruyorlar biliyorduk. Acaba o Kent Savunması çalınmaya başlanan geleceğimiz ve gecekondu büfeler için de eylem yapacak mı, yoksa Akyüz ve Fazlıoğlu’nun direktifleriyle mi hareket edecekler hep birlikte yaşayıp göreceğiz.

CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı, hepimizi derinden yaralayan  toplumsal olaylara yine duyarsız kalmayarak Bakırköylüleri yarın(Cumartesi) saat 19:00'da yapacakları eyleme bekliyorlar.

                                     
''BEBEKLERİMİZ İÇİN SESSİZ KALMIYORUZ!

Ülkemizde giderek artan şiddet ve cinayet olayları, artık kabul edilemez bir boyuta ulaşmıştır. Bu duruma sessiz kalmamak üzere tüm halkımız 19 Ekim Cumartesi günü (Yarın) saat 19:00’da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklamamıza davetlidir.''

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.