Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BELEDİYE BAŞKANI FAKİRLİĞE ÇARE Mİ BULDU?

BAKIRKÖY 13.06.2024 - 16:00, Güncelleme: 13.06.2024 - 16:20
 

BELEDİYE BAŞKANI FAKİRLİĞE ÇARE Mİ BULDU?

Haberin başlığını ve resmi görenler, 'yaşasın belediyemiz hazine buldu' diyerek boşa sevinmesinler. Evet, belediye başkanı ve yönetimi Bakırköy'de yeni bir hazine buldu ama sizin anladığınız manada değil...
Bakırköy Belediyesi iştirakleri olan BYUAŞ ve BAKPER’in, yönetim kurulu başkanı, üyeleri açlık sınırının bile altında huzur hakkı almalarına rağmen, bu iki şirkette tüyü bitmemiş yetimin hakkı var diyerek, ‘huzur hakkı adı altında hiç para almamalarını’ yıllarca savundum durdum. Şimdi okuyacaklarınızı o zamanlar tahmin etsem, o gariban yöneticilerin üç kuruş için yıllarca ahını alırmıydım bilemedim.(Yönetim kurulu başkan ve üyeleri bugün ki rakamlarla 10.000 (on bin TL) alıyorlardı.) Belediye yönetiminin el değiştirmesiyle birlikte, şirketlerin yeni yönetim kurulu başkanlığına belediye başkanımız Ayşegül Ovalıoğlu getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise belediye başkan yardımcıları getirildi. Buraya kadar her şey normal, absürt bir şey yok. BYUAŞ yönetim kurulu daha önce 4 üyeden oluşurken, şu an üye sayısı 9’a çıkarıldı.  Bu yöneticilerin 5 tanesi mevcut başkan yardımcıları olurken, iddialara göre diğer 3 tanesi ise çok ilginç isimlerden seçilmiş… belediye başkanının, başkan yardımcısı bir hanımefendinin danışmanları da yönetici oluvermişler… Bakırköy Belediye başkanı olarak aylık 130.000 TL maaş alan sayın Ayşegül Ovalıoğlu’na, bundan sonra BYUAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu için de her ay ayrıca 70.000 TL, huzur hakkı ödenecek. Yönetim kurulu üyelerine ise 40’ar bin TL huzur hakkı verilmesi kararlaştırılmış. Şirket müdürü olan kişi ise hem normal maaşını alacak, hemde 9.uncu yönetim kurulu üyesi olarak ayrıca huzur hakkı alacakmış. Eğer bu iddialar doğruysa, yeni dönemle birlikte; TAM YOL İLERİ sloganının açılımı, TAM YOLUNDA İLERİ’ye dönüşmüş demektir. Biz yıllarca, belediyenin kaynakları har vurulup harman savruluyor diyerek doktora isyan ederken, sayın İmamoğlu ‘sizin doktordan dolayı ruhunuz az şey olmuş… tıbbi deyimle incinmiş, bunu düzeltmek için daha uzman biri lazım’ diyerek ilçemize bu defa doçent göndermesi, yine de bizi çok sevdiğini gösterir. Canım İBB başkanımmmm… kibar adam, tam bir siyasi dehaaaa… Artık Bakırköy olarak denemediğimiz sadece Prof. kaldı. İnşallah bir daha ki dönem belediye başkanımız da prof. olur…   Konuyla ilgili değil, yeminnen söylüyorum. Aklıma öylesine geldi diye sizinle paylaşayım dedim: ‘Kasabanın semercisi ölmüş. Yeni gelen semerci; işin acemisi imiş. Yaptığı kötü semerler yüzünden bütün eşeklerin sırtı yara olmuş. Eşekler başlamış semercinin ölmesi için dua etmeye… Sonunda duaları kabul olmuş. Semerci ölmüş. Ne var ki yerine gelen daha da acemiymiş. Eşekler yeniden duaya başlarken biri demiş ki; -Yahu arkadaşlar anlaşıldı ki semercinin iyisi gelmeyecek. Semerci ölsün diye dua etmenin anlamı yok. -Peki, ne yapalım? –Allah’a bizi eşeklikten kurtarması için dua edelim. Bu fıkradan ders alınacak kamu spotu çıkar mı? Çıkmaz…’   Son dakika haberi: İddiaya göre BYUAŞ'ın yeni genel müdürü görevinden istifa etmiş.
Haberin başlığını ve resmi görenler, 'yaşasın belediyemiz hazine buldu' diyerek boşa sevinmesinler. Evet, belediye başkanı ve yönetimi Bakırköy'de yeni bir hazine buldu ama sizin anladığınız manada değil...

Bakırköy Belediyesi iştirakleri olan BYUAŞ ve BAKPER’in, yönetim kurulu başkanı, üyeleri açlık sınırının bile altında huzur hakkı almalarına rağmen, bu iki şirkette tüyü bitmemiş yetimin hakkı var diyerek, ‘huzur hakkı adı altında hiç para almamalarını’ yıllarca savundum durdum. Şimdi okuyacaklarınızı o zamanlar tahmin etsem, o gariban yöneticilerin üç kuruş için yıllarca ahını alırmıydım bilemedim.(Yönetim kurulu başkan ve üyeleri bugün ki rakamlarla 10.000 (on bin TL) alıyorlardı.)

Belediye yönetiminin el değiştirmesiyle birlikte, şirketlerin yeni yönetim kurulu başkanlığına belediye başkanımız Ayşegül Ovalıoğlu getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise belediye başkan yardımcıları getirildi. Buraya kadar her şey normal, absürt bir şey yok.

BYUAŞ yönetim kurulu daha önce 4 üyeden oluşurken, şu an üye sayısı 9’a çıkarıldı.  Bu yöneticilerin 5 tanesi mevcut başkan yardımcıları olurken, iddialara göre diğer 3 tanesi ise çok ilginç isimlerden seçilmiş… belediye başkanının, başkan yardımcısı bir hanımefendinin danışmanları da yönetici oluvermişler…

Bakırköy Belediye başkanı olarak aylık 130.000 TL maaş alan sayın Ayşegül Ovalıoğlu’na, bundan sonra BYUAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu için de her ay ayrıca 70.000 TL, huzur hakkı ödenecek. Yönetim kurulu üyelerine ise 40’ar bin TL huzur hakkı verilmesi kararlaştırılmış. Şirket müdürü olan kişi ise hem normal maaşını alacak, hemde 9.uncu yönetim kurulu üyesi olarak ayrıca huzur hakkı alacakmış.

Eğer bu iddialar doğruysa, yeni dönemle birlikte; TAM YOL İLERİ sloganının açılımı, TAM YOLUNDA İLERİ’ye dönüşmüş demektir.

Biz yıllarca, belediyenin kaynakları har vurulup harman savruluyor diyerek doktora isyan ederken, sayın İmamoğlu ‘sizin doktordan dolayı ruhunuz az şey olmuş… tıbbi deyimle incinmiş, bunu düzeltmek için daha uzman biri lazım’ diyerek ilçemize bu defa doçent göndermesi, yine de bizi çok sevdiğini gösterir. Canım İBB başkanımmmm… kibar adam, tam bir siyasi dehaaaa…

Artık Bakırköy olarak denemediğimiz sadece Prof. kaldı. İnşallah bir daha ki dönem belediye başkanımız da prof. olur…

 

Konuyla ilgili değil, yeminnen söylüyorum. Aklıma öylesine geldi diye sizinle paylaşayım dedim:

‘Kasabanın semercisi ölmüş. Yeni gelen semerci; işin acemisi imiş. Yaptığı kötü semerler yüzünden bütün eşeklerin sırtı yara olmuş.

Eşekler başlamış semercinin ölmesi için dua etmeye… Sonunda duaları kabul olmuş. Semerci ölmüş. Ne var ki yerine gelen daha da acemiymiş. Eşekler yeniden duaya başlarken biri demiş ki;

-Yahu arkadaşlar anlaşıldı ki semercinin iyisi gelmeyecek. Semerci ölsün diye dua etmenin anlamı yok.

-Peki, ne yapalım?

Allah’a bizi eşeklikten kurtarması için dua edelim.

Bu fıkradan ders alınacak kamu spotu çıkar mı? Çıkmaz…’

 

Son dakika haberi: İddiaya göre BYUAŞ'ın yeni genel müdürü görevinden istifa etmiş.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.