Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Yıldız'dan okullara ziyaret.

13.09.2024 - 17:16, Güncelleme: 13.09.2024 - 17:16
 

Başkan Yıldız'dan okullara ziyaret.

 Geyve’de bulunan ilkokulları ziyaret eden Başkan Yıldız, her okulda okula yeni başlayan 1’inci sınıfları ziyaret ederek hediyeler takdim etti. Projelerini planlarken eğitimi ve gençleri her zaman birinci sıraya koyan Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, ilçede bulunan ilkokulları ziyaret etti. Haftalık programı içerisinde okulları da ihmal etmeyen ve sırasıyla her okulu ziyaret etmek için özen gösteren Başkan Yıldız, okula yeni başlayan birinci sınıfları ziyaret ederek hediyeler verdi. Okul müdürleriyle kurumun genel başarı durumunu, eksikleri ve talepleri olup olmadığını görüşen Başkan Yıldız, öğrencilere rehber olacak ve derslerine destek verecek şekilde düzenlenen, ilçede faydalanabilecekleri, derslerine, eğitimlerine katkı sunacak online eğitim platformu olarak Geyve Belediyesi Online Dershane’yi hazırladıklarını belirten Yıldız, “Öğrencilerimizin sevgisi ve başarıları her zaman gurur kaynağımız olmaya devam edecek. Hazırlıklarını tamamladığımız, öğrencilerin eğitimlerine ve sınavlara hazırlıklarına destek olacak Geyve Belediyesi Online Dershane ile de eğitime destek oluyoruz.” Dedi.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

 Geyve’de bulunan ilkokulları ziyaret eden Başkan Yıldız, her okulda okula yeni başlayan 1’inci sınıfları ziyaret ederek hediyeler takdim etti.

Projelerini planlarken eğitimi ve gençleri her zaman birinci sıraya koyan Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, ilçede bulunan ilkokulları ziyaret etti. Haftalık programı içerisinde okulları da ihmal etmeyen ve sırasıyla her okulu ziyaret etmek için özen gösteren Başkan Yıldız, okula yeni başlayan birinci sınıfları ziyaret ederek hediyeler verdi.

Okul müdürleriyle kurumun genel başarı durumunu, eksikleri ve talepleri olup olmadığını görüşen Başkan Yıldız, öğrencilere rehber olacak ve derslerine destek verecek şekilde düzenlenen, ilçede faydalanabilecekleri, derslerine, eğitimlerine katkı sunacak online eğitim platformu olarak Geyve Belediyesi Online Dershane’yi hazırladıklarını belirten Yıldız, “Öğrencilerimizin sevgisi ve başarıları her zaman gurur kaynağımız olmaya devam edecek. Hazırlıklarını tamamladığımız, öğrencilerin eğitimlerine ve sınavlara hazırlıklarına destek olacak Geyve Belediyesi Online Dershane ile de eğitime destek oluyoruz.” Dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.