Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR CHP'DE ATATÜRK DÜŞMANLIĞI

ADALAR 17.06.2024 - 12:21, Güncelleme: 17.06.2024 - 12:39
 

ADALAR CHP'DE ATATÜRK DÜŞMANLIĞI

Ulu Önder Atatürk'ün kurucusu olduğu partiye sızan hainler nedeniyle kendi tarihinden, devriminden korkan yeni bir CHP var.
Bugün sizlere, CHP’den Adalar Belediyesine hasbelkader seçilen Nesimi Aday’ı anlatacağım. AK Partinin yanlış aday göstermesi ve CHP’nin ise ‘nasılsa seçilemez’ diyerek 8. Sıradan belediye meclis üyesi yaptığı Nesimi Aday’ı ne kadar tanıyorsunuz? Gerçekte HDP'li olan ve bunu saklama gereği dahi duymayan zatın sosyal medyasına baktığımızda, başta Kemalizm düşmanlığı olmak üzere, PKK yayın organlarında Atatürk devrimlerine karşı isyan başlattığı için asılan SeyİT Rıza hayranlığı, Atatürk’ün Nazi Gazı kullanarak katliam yaptığı, devletimizin Tunceli’de (kendisi Dersim diyor) ormanlarımızı yaktığı, Ermeni soykırımı olduğu, PKK sempatizanlığı… vs. vs. vs daha bir çok bölücü propaganda yaptığını ve bunu yaparken de ulvi bir mezhebi kendisine kalkan olarak kullandığını görürsünüz. Ben bugün içişleri bakanından, Adalar kaymakamından veyahut Adalar Cumhuriyet Başsavcılığından, bu provokatör için gerekli yasal işlemleri derhal başlatmalarını istemeyeceğim. Soner Yalçın'dan alıntı yaparak bende CHP'lilere sesleneceğim. EY CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI VE ADALI SEÇMEN Şeytani hilekârlıklarla partiye sızan Kemalizm düşmanlarına gereken tepkiyi vererek partiden istifalarını siz isteyin. “Kemalizmi”, pragmatist demogojiye kurban etmeye çalışan ve bunu CHP içerisine sızarak gerçekleştirmeye yeltenen kim varsa partinizden kovun. Unutmayınız ki:   “Kemalizm”, vatanseverliğin, bağımsızlığın, halkçılığın ve devrimciliğin bizzat kendisidir. “Kemalizm” ulusal ege­menliktir. Demokrasinin mektebidir. “Kemalizm”, Türkiye Cum­huriyeti’nin ebedi parolasıdır. 10 Kasım 1938 yılından sonra il-ilçe başkanları katledilen, işkencelerden geçirilen, Askeri darbeler neticesinde kapatılan, genel başkanları, milletvekilleri, partilileri hapsedilen CHP, tüm bu zorluklara karşın her daim var oldu. Çünkü CHP cephede savaşmış, kurtuluşu gerçekleştirmiş, mücadeleden asla ödün vermemiş partidir ve sizler de o partinin asil askerlerisiniz.   Bayramınız kutlu olsun  
Ulu Önder Atatürk'ün kurucusu olduğu partiye sızan hainler nedeniyle kendi tarihinden, devriminden korkan yeni bir CHP var.

Bugün sizlere, CHP’den Adalar Belediyesine hasbelkader seçilen Nesimi Aday’ı anlatacağım.

AK Partinin yanlış aday göstermesi ve CHP’nin ise ‘nasılsa seçilemez’ diyerek 8. Sıradan belediye meclis üyesi yaptığı Nesimi Aday’ı ne kadar tanıyorsunuz?

Gerçekte HDP'li olan ve bunu saklama gereği dahi duymayan zatın sosyal medyasına baktığımızda, başta Kemalizm düşmanlığı olmak üzere, PKK yayın organlarında Atatürk devrimlerine karşı isyan başlattığı için asılan SeyİT Rıza hayranlığı, Atatürk’ün Nazi Gazı kullanarak katliam yaptığı, devletimizin Tunceli’de (kendisi Dersim diyor) ormanlarımızı yaktığı, Ermeni soykırımı olduğu, PKK sempatizanlığı… vs. vs. vs daha bir çok bölücü propaganda yaptığını ve bunu yaparken de ulvi bir mezhebi kendisine kalkan olarak kullandığını görürsünüz.

Ben bugün içişleri bakanından, Adalar kaymakamından veyahut Adalar Cumhuriyet Başsavcılığından, bu provokatör için gerekli yasal işlemleri derhal başlatmalarını istemeyeceğim. Soner Yalçın'dan alıntı yaparak bende CHP'lilere sesleneceğim.

EY CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI VE ADALI SEÇMEN

Şeytani hilekârlıklarla partiye sızan Kemalizm düşmanlarına gereken tepkiyi vererek partiden istifalarını siz isteyin.

Kemalizmi”, pragmatist demogojiye kurban etmeye çalışan ve bunu CHP içerisine sızarak gerçekleştirmeye yeltenen kim varsa partinizden kovun.

Unutmayınız ki:

 

Kemalizm”, vatanseverliğin, bağımsızlığın, halkçılığın ve devrimciliğin bizzat kendisidir.

Kemalizm” ulusal ege­menliktir. Demokrasinin mektebidir.

Kemalizm”, Türkiye Cum­huriyeti’nin ebedi parolasıdır.

10 Kasım 1938 yılından sonra il-ilçe başkanları katledilen, işkencelerden geçirilen, Askeri darbeler neticesinde kapatılan, genel başkanları, milletvekilleri, partilileri hapsedilen CHP, tüm bu zorluklara karşın her daim var oldu.

Çünkü CHP cephede savaşmış, kurtuluşu gerçekleştirmiş, mücadeleden asla ödün vermemiş partidir ve sizler de o partinin asil askerlerisiniz.

 

Bayramınız kutlu olsun

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.