Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SEÇİME HIRSIZLIK BULAŞTI

BAKIRKÖY 03.06.2024 - 15:46, Güncelleme: 03.06.2024 - 16:10
 

SEÇİME HIRSIZLIK BULAŞTI

Akrep ile Kurbağa'nın hikayesini mutlaka okuyun.
Maşallah, son zamanlarda CHP’de kime baksam herkes değişimci… (Kimyager işini çok iyi yapıyor.) Mesela, ilçe başkanı ve il delegesini yanına alarak Cemal Canpolat ile pazarlık masasına oturan ama şimdilerde belediye başkan yardımcısı olan Ali Rıza Akyüz değişimci… Yıllarca AK Partiyi destekleyen, sırf ‘babalar ortaklığı’ sayesinde belediye başkanı atanan, pazar günü CHP üyesi olmadığı için kadın kolları seçiminde oy dahi kullanamayan hanımefendi değişimci… Atama başkan istemiyoruz diye eylem yapan, İmamoğlu’nun ilk 5 yılını yerden yere vuranlar, aniden değişimci kesilip kadın kolları başkanı oldu. Dün, parti disiplinine aykırı hareket ederek yeni seçilmiş Özgür Özel’e karşı 20 kişilik eylemler düzenleyenler bugün öz hakiki değişimciye dönüştüler. Cemal Canpolat CHP il kongresini kaybedince kongre salonunda üzüntüden koltuğundan kalkamayan Kenan Şahin bugün değişimci meclis üyesi… Zeynel Emre’nin ilçemizdeki emirerleri şimdi hep değişimci… Emek hırsızlığı yaparak, seçim sandığından oy çalanlar(tutanakla sabittir), ‘biz ne yaptıysak değişim adını yaptık diyorlar… Hani, ‘at izi it izine karışmış’ diye bir deyim var ya, bugün Bakırköy’de yaşanan durum tam da bu. Aslında ne karşılığında değiştiklerini çok iyi bildiğimiz yeni yetme değişimciler, ‘Sen istiyor haber, verejek yuz dolar’ diyenlere birde değişimciyiz diye haber yaptırdılar mı oh, mis… oldular o zaman tam değişimci. Atama başkanmış, AKP’liymiş, şuymuş, buymuş hepsi hikaye… şimdi moda değişim(rant) modası. SON SÖZÜM: En hakiki, öz değişimci abiler-ablalara; aşağıda yazılı itiraz dilekçesi CHP için son derece utanç vericidir. Hadi bakalım, devrimci ahlakın gereğini yerine getirerek en azından bu konuda aklanın. Not: Tesadüflere asla inanmam. Cumartesi günü Kadın Kolları Başkanlığı seçimi ve hemen bugün Kentsel Dönüşüm ve Afet İşleri Müdürlüğü’nün kurulması… detaylarıyla size bu bağlantıyı tek tek anlatacağım. Amaaaa, elbette sırada öyle bir bomba imar haberi daha var ki, okuduğunuzda eski dönemi bile mumla arayacaksınız.
Akrep ile Kurbağa'nın hikayesini mutlaka okuyun.

Maşallah, son zamanlarda CHP’de kime baksam herkes değişimci… (Kimyager işini çok iyi yapıyor.)

Mesela, ilçe başkanı ve il delegesini yanına alarak Cemal Canpolat ile pazarlık masasına oturan ama şimdilerde belediye başkan yardımcısı olan Ali Rıza Akyüz değişimci…
Yıllarca AK Partiyi destekleyen, sırf ‘babalar ortaklığı’ sayesinde belediye başkanı atanan, pazar günü CHP üyesi olmadığı için kadın kolları seçiminde oy dahi kullanamayan hanımefendi değişimci…
Atama başkan istemiyoruz diye eylem yapan, İmamoğlu’nun ilk 5 yılını yerden yere vuranlar, aniden değişimci kesilip kadın kolları başkanı oldu.
Dün, parti disiplinine aykırı hareket ederek yeni seçilmiş Özgür Özel’e karşı 20 kişilik eylemler düzenleyenler bugün öz hakiki değişimciye dönüştüler.
Cemal Canpolat CHP il kongresini kaybedince kongre salonunda üzüntüden koltuğundan kalkamayan Kenan Şahin bugün değişimci meclis üyesi…

Zeynel Emre’nin ilçemizdeki emirerleri şimdi hep değişimci…
Emek hırsızlığı yaparak, seçim sandığından oy çalanlar(tutanakla sabittir), ‘biz ne yaptıysak değişim adını yaptık diyorlar…


Hani, ‘at izi it izine karışmış’ diye bir deyim var ya, bugün Bakırköy’de yaşanan durum tam da bu.
Aslında ne karşılığında değiştiklerini çok iyi bildiğimiz yeni yetme değişimciler, ‘Sen istiyor haber, verejek yuz dolar’ diyenlere birde değişimciyiz diye haber yaptırdılar mı oh, mis… oldular o zaman tam değişimci.
Atama başkanmış, AKP’liymiş, şuymuş, buymuş hepsi hikaye… şimdi moda değişim(rant) modası.

SON SÖZÜM:

En hakiki, öz değişimci abiler-ablalara; aşağıda yazılı itiraz dilekçesi CHP için son derece utanç vericidir. Hadi bakalım, devrimci ahlakın gereğini yerine getirerek en azından bu konuda aklanın.

Not: Tesadüflere asla inanmam. Cumartesi günü Kadın Kolları Başkanlığı seçimi ve hemen bugün Kentsel Dönüşüm ve Afet İşleri Müdürlüğü’nün kurulması… detaylarıyla size bu bağlantıyı tek tek anlatacağım. Amaaaa, elbette sırada öyle bir bomba imar haberi daha var ki, okuduğunuzda eski dönemi bile mumla arayacaksınız.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ümran Serhan
(04.06.2024 13:15 - #422)
Nasıl bir sansasyonel ve iftiracı habercilik bu.. Seviyeli ve partiye ve adaylara yakışır bir seçim olması için çaba harcayan bir kişi olarak şaşırdım kaldım.. Meryem H.ın gecikmesinden dolayı geç başlatılması.. Seçim zamanı uzatılmadığı için insanların oy kullanamaması.. İtirazların kabul edilmemesi . Divan üyesi Tülay'ın oy pusulası çalması... Bu kadar kötücül ithamlar... Ne için.. Değer mi.. Bir hizmet yarışı için.. Sizin habercilik anlayışınız ayıplı.. İtiraz dilekçesi de bütün bu asılsız itham, iftiralar ile dolu.. Partim, İlçemiz, habercilik, adaylar adına çok üzgünüm..
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.