Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kahta Belediyesi Zabıta Ekipleri'nden okul kantinlerine sıkı denetim

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.09.2024 - 14:58, Güncelleme: 12.09.2024 - 14:58
 

Kahta Belediyesi Zabıta Ekipleri'nden okul kantinlerine sıkı denetim

ADIYAMAN (PHA) - Güner KUZU - 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kahta Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde okul kantinlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
Denetimlerde, öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda beslenmelerini sağlamak amacıyla kantinlerde satılan ürünler titizlikle incelendi. "Gıda Güvenliği Ön Planda" Kahta Belediyesi Gıda Mühendisi Abdullah Kılıç'ın katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, özellikle ürünlerin son kullanma tarihleri ve hijyen koşulları mercek altına alındı. Ayrıca, okul çevresinde öğrencilere yönelik satış yapan esnafların da denetimi yapıldı. Zabıta ekipleri, tarihi geçmiş ve açıkta satılan ürünleri tespit ederek bunların satışını engelledi. "Hijyen ve Sağlık Önceliği" Kahta Belediyesi Zabıta Müdürü Orhan Erdal, denetimlerin öğrencilerin sağlıklı beslenme koşullarını sağlamak için düzenli olarak devam edeceğini belirtti. Erdal, “Öğrencilerimizin hijyenik ortamlarda, sağlıklı besinler tüketmeleri bizim önceliğimizdir. Bu amaçla, denetimlerimizi büyük bir titizlikle sürdürüyoruz ve sağlığı tehdit eden tüm unsurları ortadan kaldırıyoruz,” dedi. "Denetimler Aralıksız Devam Edecek" Kahta Belediyesi zabıta ekipleri, yeni eğitim-öğretim yılında okul kantinlerinin ve çevredeki esnafların düzenli olarak denetleneceğini, öğrencilerin güvenli ve sağlıklı gıdalara erişimini sağlamak için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Güner KUZU - 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kahta Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde okul kantinlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Denetimlerde, öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda beslenmelerini sağlamak amacıyla kantinlerde satılan ürünler titizlikle incelendi.

"Gıda Güvenliği Ön Planda"

Kahta Belediyesi Gıda Mühendisi Abdullah Kılıç'ın katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, özellikle ürünlerin son kullanma tarihleri ve hijyen koşulları mercek altına alındı. Ayrıca, okul çevresinde öğrencilere yönelik satış yapan esnafların da denetimi yapıldı. Zabıta ekipleri, tarihi geçmiş ve açıkta satılan ürünleri tespit ederek bunların satışını engelledi.

"Hijyen ve Sağlık Önceliği"

Kahta Belediyesi Zabıta Müdürü Orhan Erdal, denetimlerin öğrencilerin sağlıklı beslenme koşullarını sağlamak için düzenli olarak devam edeceğini belirtti. Erdal, “Öğrencilerimizin hijyenik ortamlarda, sağlıklı besinler tüketmeleri bizim önceliğimizdir. Bu amaçla, denetimlerimizi büyük bir titizlikle sürdürüyoruz ve sağlığı tehdit eden tüm unsurları ortadan kaldırıyoruz,” dedi.

"Denetimler Aralıksız Devam Edecek"

Kahta Belediyesi zabıta ekipleri, yeni eğitim-öğretim yılında okul kantinlerinin ve çevredeki esnafların düzenli olarak denetleneceğini, öğrencilerin güvenli ve sağlıklı gıdalara erişimini sağlamak için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.