Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.10.2024 - 09:23, Güncelleme: 21.10.2024 - 09:23
 

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü

ULUSAL (PHA) - Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in tedavi gördüğü hastanede öldüğü açıklandı.
Haberi, Gülen'e yakınlığıyla bilinen Herkül sitesi X hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen'in 20 Ekim (dün) günü öldüğü belirtildi. Açıklamada, “Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadeleri kullanıldı. Kaynak : PHA
ULUSAL (PHA) - Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in tedavi gördüğü hastanede öldüğü açıklandı.

Haberi, Gülen'e yakınlığıyla bilinen Herkül sitesi X hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen'in 20 Ekim (dün) günü öldüğü belirtildi.

Açıklamada, “Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.