Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ERCAN AKPOLAT’DAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

ADALAR 21.10.2024 - 11:43, Güncelleme: 21.10.2024 - 11:43
 

ERCAN AKPOLAT’DAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Türk Eğitim Vakfı ile Adalar Belediyesinin iş birliği ile hayata geçirilen "Okutan Adalar" Projesi için Büyükada Yarı Maraton koşusu düzenlendi.
Sponsorluğunu Decathlon’un üstlendiği, üniversite öğrencilerinin eğitimine maddi katkı sunmak amacıyla düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Büyükada Yarı Maratonu’nda birinciliği belediye başkanı Ercan Akpolat kazandı. Yapılan etkinlikten çok mutlu olan Adalı vatandaşlar, ‘Adalar’da bu tür etkinliklerin çok daha fazla olmasını istiyoruz’ dediler. ‘’Eğitimde Fırsat Eşitliği” diyerek, gençlerin geleceğine ışık olmaya devam eden Türk Eğitim Vakfının Adalar Belediyesi ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiği etkinliğe büyük destek sunan Ercan Akpolat; ‘’Bugün çok kıymetli sporcuları ve spora değer veren binlerce katılımcıyı Adalar’da ağırlamaktan, Decathlon Büyükada Yarı Maratonu’na ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Doğal güzellikleriyle, kültürü ve tarihiyle Adalar, ülkemizin bir mücevheri. Büyükada sokaklarında koşarken, bu mirası da gözlemleme fırsatı bulan, dünyanın pek çok noktasından bu etkinlikte yer alan binlerce katılımcı Adalarımızın güzelliğini Dünya’ya da tanıtımı noktasında bizlere yardımcı oluyor. Sportif ve sanatsal faaliyetler aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin daha geniş kitlelere ulaşabilmesine de imkân tanıyor. Bugün adımlarımı Türk Eğitim Vakfı ile Adalar Belediyemizin iş birliği ile hayata geçirdiğimiz "Okutan Adalar" Projesi için atarak 21K koşusunu 1 saat 58 dakikalık derece ile tamamladım. Üniversiteli öğrencilerimizin eğitim hayatına katkı sağlamak adına Türk Eğitim Vakfı da standı ile etkinlik alanında yer aldı. Sporu, sanatı, tüm canlılarıyla doğayı seven herkese kapımız her zaman açık, desteğimiz her zaman yanlarında. Büyükada’nın hayranlık uyandırıcı doğasında sporseverleri bir araya getiren bu kıymetli etkinlikte büyük emekleri olan Adalar Kültür Derneği’ne, tüm sponsor firmalara ve Adalar Belediyemiz aracılığıyla desteklerini sunan İstanbul Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. İster rekabet için ister kendini test etmek için koşmuş olan tüm katılımcıları da ayrı ayrı tebrik ediyorum.’ Dedi.
Türk Eğitim Vakfı ile Adalar Belediyesinin iş birliği ile hayata geçirilen "Okutan Adalar" Projesi için Büyükada Yarı Maraton koşusu düzenlendi.

Sponsorluğunu Decathlon’un üstlendiği, üniversite öğrencilerinin eğitimine maddi katkı sunmak amacıyla düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Büyükada Yarı Maratonu’nda birinciliği belediye başkanı Ercan Akpolat kazandı.

Yapılan etkinlikten çok mutlu olan Adalı vatandaşlar, ‘Adalar’da bu tür etkinliklerin çok daha fazla olmasını istiyoruz’ dediler.

’Eğitimde Fırsat Eşitliği” diyerek, gençlerin geleceğine ışık olmaya devam eden Türk Eğitim Vakfının Adalar Belediyesi ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiği etkinliğe büyük destek sunan Ercan Akpolat; ‘’Bugün çok kıymetli sporcuları ve spora değer veren binlerce katılımcıyı Adalar’da ağırlamaktan, Decathlon Büyükada Yarı Maratonu’na ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Doğal güzellikleriyle, kültürü ve tarihiyle Adalar, ülkemizin bir mücevheri. Büyükada sokaklarında koşarken, bu mirası da gözlemleme fırsatı bulan, dünyanın pek çok noktasından bu etkinlikte yer alan binlerce katılımcı Adalarımızın güzelliğini Dünya’ya da tanıtımı noktasında bizlere yardımcı oluyor.

Sportif ve sanatsal faaliyetler aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin daha geniş kitlelere ulaşabilmesine de imkân tanıyor. Bugün adımlarımı Türk Eğitim Vakfı ile Adalar Belediyemizin iş birliği ile hayata geçirdiğimiz "Okutan Adalar" Projesi için atarak 21K koşusunu 1 saat 58 dakikalık derece ile tamamladım. Üniversiteli öğrencilerimizin eğitim hayatına katkı sağlamak adına Türk Eğitim Vakfı da standı ile etkinlik alanında yer aldı.

Sporu, sanatı, tüm canlılarıyla doğayı seven herkese kapımız her zaman açık, desteğimiz her zaman yanlarında. Büyükada’nın hayranlık uyandırıcı doğasında sporseverleri bir araya getiren bu kıymetli etkinlikte büyük emekleri olan Adalar Kültür Derneği’ne, tüm sponsor firmalara ve Adalar Belediyemiz aracılığıyla desteklerini sunan İstanbul Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. İster rekabet için ister kendini test etmek için koşmuş olan tüm katılımcıları da ayrı ayrı tebrik ediyorum.’ Dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.