Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Uyuşturucuya geçit yok: 24 operasyonda 26 gözaltı, 5 tutuklama

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.10.2024 - 14:55, Güncelleme: 09.10.2024 - 14:55
 

Uyuşturucuya geçit yok: 24 operasyonda 26 gözaltı, 5 tutuklama

ORDU (PHA) - Mehmet Emin DANIŞ - Ordu’da uyuşturucuyla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ordu Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün son bir haftada gerçekleştirdiği 24 operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.
Bu operasyonlar sonucunda, gözaltına alınan zanlılardan 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda Ele Geçirilen Maddeler Gerçekleştirilen operasyonlarda, toplam 74,76 gram metamfetamin, 20,03 gram esrar, 5,06 gram sentetik kannabinoid, 31 adet sentetik ecza ve 36 adet ecstasy hap ele geçirildi. Ordu genelinde uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik yürütülen bu operasyonlar, toplumda güven ve huzurun sağlanması amacıyla aralıksız sürdürülüyor. Uyuşturucu Ticaretine Darbe Operasyonların detaylarını paylaşan Ordu Valiliği, özellikle firari olarak aranan uyuşturucu ticareti zanlılarının yakalandığını ve bunların yargı mercilerine sevk edilerek tutuklandığını belirtti. Valilik açıklamasında, uyuşturucu madde ticaretine karıştığı tespit edilen kişilere yönelik titiz çalışmaların devam edeceği vurgulandı. Araçlar ve Şahıslar Üzerinde Aramalar Operasyonlarda, şüphe üzerine durdurulan araçlar ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. 30 Eylül - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen bu operasyonlarda, birçok farklı noktada uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslar yakalanarak adli işlem başlatıldı. Mücadele Kararlılıkla Sürüyor Ordu Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucuyla mücadele konusundaki kararlı tutumu, bu operasyonlarla bir kez daha kendini gösterdi. Uyuşturucu kullanımının ve ticaretinin önlenmesi için düzenlenen bu operasyonların halkın huzur ve güvenliğini sağlama hedefi doğrultusunda devam edeceği belirtildi. Kaynak : PHA
ORDU (PHA) - Mehmet Emin DANIŞ - Ordu’da uyuşturucuyla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ordu Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün son bir haftada gerçekleştirdiği 24 operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.

Bu operasyonlar sonucunda, gözaltına alınan zanlılardan 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlarda Ele Geçirilen Maddeler

Gerçekleştirilen operasyonlarda, toplam 74,76 gram metamfetamin, 20,03 gram esrar, 5,06 gram sentetik kannabinoid, 31 adet sentetik ecza ve 36 adet ecstasy hap ele geçirildi. Ordu genelinde uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik yürütülen bu operasyonlar, toplumda güven ve huzurun sağlanması amacıyla aralıksız sürdürülüyor.

Uyuşturucu Ticaretine Darbe

Operasyonların detaylarını paylaşan Ordu Valiliği, özellikle firari olarak aranan uyuşturucu ticareti zanlılarının yakalandığını ve bunların yargı mercilerine sevk edilerek tutuklandığını belirtti. Valilik açıklamasında, uyuşturucu madde ticaretine karıştığı tespit edilen kişilere yönelik titiz çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

Araçlar ve Şahıslar Üzerinde Aramalar

Operasyonlarda, şüphe üzerine durdurulan araçlar ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. 30 Eylül - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen bu operasyonlarda, birçok farklı noktada uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslar yakalanarak adli işlem başlatıldı.

Mücadele Kararlılıkla Sürüyor

Ordu Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucuyla mücadele konusundaki kararlı tutumu, bu operasyonlarla bir kez daha kendini gösterdi. Uyuşturucu kullanımının ve ticaretinin önlenmesi için düzenlenen bu operasyonların halkın huzur ve güvenliğini sağlama hedefi doğrultusunda devam edeceği belirtildi.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.