Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kartepe Ekim Ayı Meclis Toplantısı

01.10.2024 - 13:29, Güncelleme: 01.10.2024 - 13:29
 

Kartepe Ekim Ayı Meclis Toplantısı

Kartepe Belediyesi Ekim Ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında yer alan 8 gündem maddesi karara bağlandı.     Kartepe Belediyesi’nin Ekim Ayı olağan meclis toplantısı belediye meclis salonunda Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.   OY BİRLİĞİ İLE Meclis gündeminde yer alan Çepni ve Dumlupınar Mahallesi uygulama imar planı değişikliği, çevre geliri karşılığı yardım talebi, araç temin edilmesi (kazıcı-yükleyici) maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, Ertuğrulgazi Mahallesi uygulama imar planı değişikliği maddesi İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.   İKİNCİ BİRLEŞİM 09 EKİM’DE 2025-2029 stratejik plan, 2025 mali yılı performans programı ve 2025 mali yılı bütçe tasarısı maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonu’na oy birliği ile havale edilirken, yasa gereği bu maddeleri görüşmek üzere Kartepe Belediyesi Ekim Ayı meclis toplantısının 2’nci birleşimi 09 Ekim 2024 tarihinde meclis salonunda yapılmasına oy birliği ile karar verildi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kartepe Belediyesi Ekim Ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında yer alan 8 gündem maddesi karara bağlandı.

 

 

Kartepe Belediyesi’nin Ekim Ayı olağan meclis toplantısı belediye meclis salonunda Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

 

OY BİRLİĞİ İLE

Meclis gündeminde yer alan Çepni ve Dumlupınar Mahallesi uygulama imar planı değişikliği, çevre geliri karşılığı yardım talebi, araç temin edilmesi (kazıcı-yükleyici) maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, Ertuğrulgazi Mahallesi uygulama imar planı değişikliği maddesi İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

İKİNCİ BİRLEŞİM 09 EKİM’DE

2025-2029 stratejik plan, 2025 mali yılı performans programı ve 2025 mali yılı bütçe tasarısı maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonu’na oy birliği ile havale edilirken, yasa gereği bu maddeleri görüşmek üzere Kartepe Belediyesi Ekim Ayı meclis toplantısının 2’nci birleşimi 09 Ekim 2024 tarihinde meclis salonunda yapılmasına oy birliği ile karar verildi.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.