Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Öğrenciler polis ekipleri tarafından bilgilendiriliyor

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.09.2024 - 22:17, Güncelleme: 28.09.2024 - 22:17
 

Öğrenciler polis ekipleri tarafından bilgilendiriliyor

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da, polis ekipleri tarafından 'El Ele Güvenli Geleceğe Projesi' kapsamında üniversiteye kayıt yaptıran öğrenciler tarafından bilgilendiriliyor.
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından "El Ele Güvenli Geleceğe" projesi kapsamında yürütülen çalışmada, TEM Şube Müdürlüğü koordinesinde, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Merkez Kampüsü, Kahta Meslek Yüksekokulu ve Besni Meslek Yüksekokulunda kurulan stant ile yeni kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler bilgilendirildi. Polis ekipleri tarafından üniversiteye kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler için kurulan stantta öğrenciler eğitim ve öğretimin güvenli ortamda sürdürülebilmesi, marjinal faaliyetlerinden uzak tutulması, siber güvenlik, zehirleyen narkotik maddelerin zararları, dolandırıcılık gibi konular hakkında bilgilendirildi. Polis ekipleri tarafından hazırlanan broşürler 12 bin 500 öğrenciye dağıtıldı.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da, polis ekipleri tarafından 'El Ele Güvenli Geleceğe Projesi' kapsamında üniversiteye kayıt yaptıran öğrenciler tarafından bilgilendiriliyor.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından "El Ele Güvenli Geleceğe" projesi kapsamında yürütülen çalışmada, TEM Şube Müdürlüğü koordinesinde, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Merkez Kampüsü, Kahta Meslek Yüksekokulu ve Besni Meslek Yüksekokulunda kurulan stant ile yeni kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler bilgilendirildi.
Polis ekipleri tarafından üniversiteye kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler için kurulan stantta öğrenciler eğitim ve öğretimin güvenli ortamda sürdürülebilmesi, marjinal faaliyetlerinden uzak tutulması, siber güvenlik, zehirleyen narkotik maddelerin zararları, dolandırıcılık gibi konular hakkında bilgilendirildi. Polis ekipleri tarafından hazırlanan broşürler 12 bin 500 öğrenciye dağıtıldı.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.