Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kültür ve Sanat Evi ile Kursiyerler yeteneklerini keşfediyor

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.09.2024 - 01:48, Güncelleme: 29.09.2024 - 01:48
 

Kültür ve Sanat Evi ile Kursiyerler yeteneklerini keşfediyor

ULUSAL (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ-Haliliye Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Evi, sunduğu çeşitli kurslarla vatandaşların yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyor. Ücretsiz eğitimler sayesinde kursiyerler, ilgi alanlarına göre çeşitli sanatsal faaliyetlerde bulunarak kültür ve sanata doyuyor. Katılımcılar, sağlanan imkanlardan dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor.
Haliliye Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Evi, sunduğu çeşitli kurslarla vatandaşların yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyor. Ücretsiz eğitimler sayesinde kursiyerler, ilgi alanlarına göre çeşitli sanatsal faaliyetlerde bulunarak kültür ve sanata doyuyor. Katılımcılar, sağlanan imkanlardan dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor. “Başkan Canpolat’ın Destekleriyle Yoğun İlgi”   Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda yürütülen kültür ve sanat faaliyetleri, halk tarafından büyük ilgi görüyor. Kamberiye Mahallesi’nde hizmet veren Kültür ve Sanat Evi, hem keyifli zaman geçirme hem de yetenekleri sergileme fırsatı sunuyor. Başta gençler olmak üzere birçok kursiyer, def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano gibi derslere katılarak yeni beceriler ediniyor. “Kursiyerlerden Memnuniyet Mesajları”   Kurslar aracılığıyla boş zamanlarını kültürel ve sanatsal etkinliklerle değerlendiren katılımcılar, sağlanan imkanlardan oldukça memnun. Ebru sanatı kursuna katılan bir kursiyer, “Haliliye Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Evi'nde düzenli olarak ebru sanatı kursuna geliyoruz. Üniversiteden kalan zamanlarımızda buraya gelmek, hem motivasyonumuzu artırıyor hem de kendimizi geliştirmemize yardımcı oluyor. Bu fırsatı sunduğu için Haliliye Belediyesine çok teşekkür ediyoruz,” dedi. Başka bir kursiyer ise hat sanatı eğitimine devam ettiklerini belirterek, “Hat sanatı sabır ve sevgi gerektiren bir alan. Kültürümüzü sanatımızla yansıtmaya çalışıyoruz. Haliliye Belediyemize bu uzun soluklu eğitim imkanı için teşekkür ederiz,” şeklinde konuştu. Kültür ve Sanat Evi, Haliliye Belediyesi’nin sanata ve kültüre verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.   Kaynak : PHA
ULUSAL (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ-Haliliye Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Evi, sunduğu çeşitli kurslarla vatandaşların yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyor. Ücretsiz eğitimler sayesinde kursiyerler, ilgi alanlarına göre çeşitli sanatsal faaliyetlerde bulunarak kültür ve sanata doyuyor. Katılımcılar, sağlanan imkanlardan dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor.

Haliliye Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Evi, sunduğu çeşitli kurslarla vatandaşların yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyor. Ücretsiz eğitimler sayesinde kursiyerler, ilgi alanlarına göre çeşitli sanatsal faaliyetlerde bulunarak kültür ve sanata doyuyor. Katılımcılar, sağlanan imkanlardan dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor.

“Başkan Canpolat’ın Destekleriyle Yoğun İlgi”

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda yürütülen kültür ve sanat faaliyetleri, halk tarafından büyük ilgi görüyor. Kamberiye Mahallesi’nde hizmet veren Kültür ve Sanat Evi, hem keyifli zaman geçirme hem de yetenekleri sergileme fırsatı sunuyor. Başta gençler olmak üzere birçok kursiyer, def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano gibi derslere katılarak yeni beceriler ediniyor.

“Kursiyerlerden Memnuniyet Mesajları”

 

Kurslar aracılığıyla boş zamanlarını kültürel ve sanatsal etkinliklerle değerlendiren katılımcılar, sağlanan imkanlardan oldukça memnun. Ebru sanatı kursuna katılan bir kursiyer, “Haliliye Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Evi'nde düzenli olarak ebru sanatı kursuna geliyoruz. Üniversiteden kalan zamanlarımızda buraya gelmek, hem motivasyonumuzu artırıyor hem de kendimizi geliştirmemize yardımcı oluyor. Bu fırsatı sunduğu için Haliliye Belediyesine çok teşekkür ediyoruz,” dedi.

Başka bir kursiyer ise hat sanatı eğitimine devam ettiklerini belirterek, “Hat sanatı sabır ve sevgi gerektiren bir alan. Kültürümüzü sanatımızla yansıtmaya çalışıyoruz. Haliliye Belediyemize bu uzun soluklu eğitim imkanı için teşekkür ederiz,” şeklinde konuştu.

Kültür ve Sanat Evi, Haliliye Belediyesi’nin sanata ve kültüre verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.