Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bakırköy’de Bıçaklı Kavga

BAKIRKÖY 28.09.2024 - 03:23, Güncelleme: 28.09.2024 - 04:05
 

Bakırköy’de Bıçaklı Kavga

Bakırköy’de gençler arasında çıkan sözlü sataşma bıçaklı kavgaya dönüştü.
Gece geç saatlerde, Bakırköy, Basınköy Mahallesinde bulunan parka oturan bir grup gence, iddialara göre yoldan geçen iki kişinin, ‘niye bakıyorsunuz’ diyerek laf atması sonucu kavga çıktı. Laf atan kişiler bıçakla iki kişiyi yaralayarak ara sokaklara kaçıp izlerini kaybettirdiler. İhbar üzerine derhal olay yerine intikal eden polis ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini alırken, ambulanslar ise yaralı gençlere ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdüler. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri suç aleti bıçağı ve diğer delilleri toplarken, polisler ise kaçan zanlıları yakalamak için süratle peşlerine düştüler.  Olayın bir görgü tanığı, “arkadaşlarla parkta sohbet ederken ‘niye bakıyorsunuz’ diyen iki kişinin saldırısına uğradık. İki arkadaşımız yaralandı. Polisin en kısa sürede zanlıları yakalayarak adalet önüne çıkarmalarını istiyorum” dedi. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunup bulunmadığı henüz bilinmiyor.
Bakırköy’de gençler arasında çıkan sözlü sataşma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Gece geç saatlerde, Bakırköy, Basınköy Mahallesinde bulunan parka oturan bir grup gence, iddialara göre yoldan geçen iki kişinin, ‘niye bakıyorsunuz’ diyerek laf atması sonucu kavga çıktı. Laf atan kişiler bıçakla iki kişiyi yaralayarak ara sokaklara kaçıp izlerini kaybettirdiler.

İhbar üzerine derhal olay yerine intikal eden polis ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini alırken, ambulanslar ise yaralı gençlere ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdüler.

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri suç aleti bıçağı ve diğer delilleri toplarken, polisler ise kaçan zanlıları yakalamak için süratle peşlerine düştüler. 

Olayın bir görgü tanığı, “arkadaşlarla parkta sohbet ederken ‘niye bakıyorsunuz’ diyen iki kişinin saldırısına uğradık. İki arkadaşımız yaralandı. Polisin en kısa sürede zanlıları yakalayarak adalet önüne çıkarmalarını istiyorum” dedi.

Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunup bulunmadığı henüz bilinmiyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.