Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Hastanede haftalık 'Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.08.2024 - 13:21, Güncelleme: 21.08.2024 - 13:21
 

Hastanede haftalık 'Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik başkanlığında haftalık "Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik başkanlığında düzenlenen "Değerlendirme Toplantısı" Başhekim Yardımcıları ve idarecilerin katımlıyla gerçekleştirildi.  Toplantıda hastanede yürütülen çalışmalar değerlendirilerek, planlanan çalışmalar ve iyileştirmelerin son durumu masaya yatırıldı. Sağlık hizmetinin devamlılığı ve en iyi seviyeye ulaşması amacıyla her hafta gerçekleştirilen "Değerlendirme Toplantısı"nda daha önce takip altına alınan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler paylaşıldı. Genel bir değerlendirmenin yapıldığı toplantı, sunulan hizmetler ele alınarak karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı ve yapılacak çalışmalar not alınarak haftaya tekrardan bir araya gelmek üzere son buldu. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik başkanlığında haftalık "Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik başkanlığında düzenlenen "Değerlendirme Toplantısı" Başhekim Yardımcıları ve idarecilerin katımlıyla gerçekleştirildi. 
Toplantıda hastanede yürütülen çalışmalar değerlendirilerek, planlanan çalışmalar ve iyileştirmelerin son durumu masaya yatırıldı.
Sağlık hizmetinin devamlılığı ve en iyi seviyeye ulaşması amacıyla her hafta gerçekleştirilen "Değerlendirme Toplantısı"nda daha önce takip altına alınan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler paylaşıldı.
Genel bir değerlendirmenin yapıldığı toplantı, sunulan hizmetler ele alınarak karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı ve yapılacak çalışmalar not alınarak haftaya tekrardan bir araya gelmek üzere son buldu.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.