Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Jandarma Gücü Atlı Okçuluk'ta kupaları topladı

12.08.2024 - 10:15, Güncelleme: 12.08.2024 - 10:15
 

Jandarma Gücü Atlı Okçuluk'ta kupaları topladı

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonunun düzenlediği Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası 2'nci İl Müsabakalarına katılan Jandarma Gücü Atlı Okçuluk Takımı, 8 kategoride dereceleri ve ödülleri topladı.KAYSERİ (İGFA) - Kayseri'de gerçekleştirilen Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu'nun düzenlediği Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nın bu sene 2. İl Müsabakaları yapıldı. Müsabakalara Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Gücü Atlı Okçuluk Takımı da katıldı. Jandarma Gücü, şampiyonada 3 kategoride 1’incilik, 3 kategoride 2’ncilik, 2 kategoride ise 3’üncülük ile yarışmayı başarılı bir şekilde tamamladı.

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonunun düzenlediği Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası 2'nci İl Müsabakalarına katılan Jandarma Gücü Atlı Okçuluk Takımı, 8 kategoride dereceleri ve ödülleri topladı.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri'de gerçekleştirilen Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu'nun düzenlediği Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nın bu sene 2. İl Müsabakaları yapıldı.

Müsabakalara Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Gücü Atlı Okçuluk Takımı da katıldı.

Jandarma Gücü, şampiyonada 3 kategoride 1’incilik, 3 kategoride 2’ncilik, 2 kategoride ise 3’üncülük ile yarışmayı başarılı bir şekilde tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.