Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Dikili Belediyesi'nden can dostlara HAYBULANS hizmeti

04.06.2024 - 11:33, Güncelleme: 04.06.2024 - 11:33
 

Dikili Belediyesi'nden can dostlara HAYBULANS hizmeti

Başkan Kırgöz: “Can dostlarımız yaşamımızın ayrılmaz bir parçası” Sokak hayvanları için önemli projeler ürettiklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu ifadelerde bulundu “Projelerimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. Sosyal belediyecilik uygulamalarımızda can dostlarımızı da unutmadık.  Söz verdiğimiz gibi kadromuza bir veteriner hekim ve bir veteriner asistan alarak hizmet ağımızı genişletiyoruz. Sokak hayvanlarına  yerinde müdahale edebilecek Haybulans’ımızı belediyemiz bünyesine kattık. Yaşamımızın ayrılmaz bir parçası can dostlarımız Dikili’de emin ellerde olmaya devam edecek.”  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Başkan Kırgöz: “Can dostlarımız yaşamımızın ayrılmaz bir parçası”

Sokak hayvanları için önemli projeler ürettiklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu ifadelerde bulundu “Projelerimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. Sosyal belediyecilik uygulamalarımızda can dostlarımızı da unutmadık.  Söz verdiğimiz gibi kadromuza bir veteriner hekim ve bir veteriner asistan alarak hizmet ağımızı genişletiyoruz. Sokak hayvanlarına  yerinde müdahale edebilecek Haybulans’ımızı belediyemiz bünyesine kattık. Yaşamımızın ayrılmaz bir parçası can dostlarımız Dikili’de emin ellerde olmaya devam edecek.” 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.