Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Nevşehir Belediyesi gençlerin mutluluğuna ortak oldu

12.05.2024 - 12:30, Güncelleme: 12.05.2024 - 12:30
 

Nevşehir Belediyesi gençlerin mutluluğuna ortak oldu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Esma Gizem Aydın ve Ali Erkan İyilikli çiftinin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) Nevşehir Belediyesi Nikah Dairesinde gerçekleşen nikâh töreninde genç çiftin nikâh şahitliklerini arkadaşları yaptı. Çiftin ailesi ve sevenlerinin huzurunda nikâhlarını kıyan Başkan Rasim Arı, Esma Gizem ve Ali Erkan çiftini tebrik etti. Arı, aile cüzdanını genç çifte takdim ederek kendilerine mutluluklar diledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Esma Gizem Aydın ve Ali Erkan İyilikli çiftinin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Nikah Dairesinde gerçekleşen nikâh töreninde genç çiftin nikâh şahitliklerini arkadaşları yaptı. Çiftin ailesi ve sevenlerinin huzurunda nikâhlarını kıyan Başkan Rasim Arı, Esma Gizem ve Ali Erkan çiftini tebrik etti.

Arı, aile cüzdanını genç çifte takdim ederek kendilerine mutluluklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.