Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Düzce Cam Düzcespor'un yeni teknik direktörü belli oldu 

02.04.2024 - 09:17, Güncelleme: 02.04.2024 - 09:17
 

Düzce Cam Düzcespor'un yeni teknik direktörü belli oldu 

Düzce Cam Düzcespor, Ahmet Yavuz ile anlaştı.Sefer Demir / Haber Özel TV DÜZCE (İGFA) -   Düzce Cam Düzcespor'da dün akşam saatlerinde Kayyım Heyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek yeni teknik direktörü belirledi. Düzce Cam Düzcespor Kayyım Heyeti Başkanı Okan Kaltu ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek yapmış oldukları toplantı sonrasında alınan karar ile ligde geride kalan müsabakalarda takımın başına teknik direktörlük görevi için Ahmet Yavuz'un getirildiği duyuruldu.

Düzce Cam Düzcespor, Ahmet Yavuz ile anlaştı.

Sefer Demir / Haber Özel TV

DÜZCE (İGFA) -   Düzce Cam Düzcespor'da dün akşam saatlerinde Kayyım Heyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek yeni teknik direktörü belirledi.

Düzce Cam Düzcespor Kayyım Heyeti Başkanı Okan Kaltu ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek yapmış oldukları toplantı sonrasında alınan karar ile ligde geride kalan müsabakalarda takımın başına teknik direktörlük görevi için Ahmet Yavuz'un getirildiği duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.