Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gara, Asos ve Fırat Kalkanı'nda 22 terörist etkisiz!

27.09.2024 - 13:07, Güncelleme: 27.09.2024 - 13:07
 

Gara, Asos ve Fırat Kalkanı'nda 22 terörist etkisiz!

Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde toplam 22 terörist etkisiz hale getirildi.ANKARA (İGFA) - Teröristler kendilerini bekleyen sondan kaçamıyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarında Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespit ettiği 21 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirildiği kaydedildi. Bakanlık paylaşımında, her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edeceklerini vurguladı. https://twitter.com/tcsavunma/status/1839601765433426176

Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde toplam 22 terörist etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) - Teröristler kendilerini bekleyen sondan kaçamıyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarında Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespit ettiği 21 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirildiği kaydedildi.

Bakanlık paylaşımında, her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edeceklerini vurguladı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1839601765433426176

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.