Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

FRAGMAN ÇOK KÖTÜYDÜ AMA....

BAKIRKÖY 01.08.2024 - 16:51, Güncelleme: 01.08.2024 - 16:51
 

FRAGMAN ÇOK KÖTÜYDÜ AMA....

Başarıyı kutlamak iyidir, ama başarısızlıktan edindiğiniz derslere dikkat etmek daha önemlidir. Bill Gates
Bakırköy’de özellikle spor alanında birbiri ardına çok güzel gelişmeler gözlemliyoruz. Bakırköyspor’a, İstiklalspor’a, Yücespor’a, 2.nci ligde ilçemizi başarıyla temsil eden Carousel Bakırköy Kadın Futbol Kulübümüze verilmeye başlanan ve maneviyatı çok büyük destekler için başta belediye başkanı Ayşegül Ovalıoğlu hanımefendi olmak üzere, başkan yardımcıları Arda Karadağ, Ali Rıza Akyüz, Abdülhamit Pehlivan ve spor müdürümüze çok teşekkür ederim. Yıllardır sanat-kültürün başkenti olmayı zerre beceremedik ama inşallah sporun başkenti olacağımızın ilk ışıklarını görmek bizleri bir nebze olsun umutlandırdı. BALLI LOKMA TATLISI, AMAN HADİ HAYIRLISI BYUAŞ ile ilgili bir haber yapmış ve belediye başkan yardımcısı Nurcan Alan’ın kendisiyle birlikte asistanını da BYUAŞ yönetim kuruluna aldırdığını belirtmiştim. BYUAŞ yönetim kurulu yeni bir karar alarak asistanın yönetim kurulu üyeliğine son verip, onun yerine şirketin genel müdürü olan Neslihan Ay’ı atamıştır. Alkışlar, hem genel müdürlük maaşı, hemde artık huzur hakkı alacak olan günün kazananı Neslihan ablamıza gelsin… Kripto’nun sözlük anlamı: 1. siyasal inancını gizleyen (kimse). 2. Gizlilik taşıyan (belge). Değerli okurlar; bugün ki yazımı sizlere yaşanmış kısa bir öyküyü anlatarak sonlandıracağım. Vaktiyle KÖYün birinde belediye müdiresi olan bir hanımefendi, 2019 yılına kadar bu görevini devam ettirmiş ve KÖYde yaklaşık 350 bankamatik eleman işe alınırken kendisi de insan kaynakları müdiresiymiş. Sonra gel zaman git zaman devir değişmiş ve KÖYün müdiresi büyükşehire gidip orada çalışmaya başlamış. Hikâye bu ya, aradan 5 yıl geçmiş ve müdire bu defa KÖYe başkan yardımcısı olarak geri dönmüş. KÖYde eskilerden hiçbir müdür yerinde kalmazken, sadece ona bağlı müdürlüklerde değişiklik olmamış. Siz deyin, geçmişte yapılan yanlışları o değişmeyen müdürler biliyordu o yüzdendir. Ben diyeyim, kendisi kripto….  
Başarıyı kutlamak iyidir, ama başarısızlıktan edindiğiniz derslere dikkat etmek daha önemlidir. Bill Gates

Bakırköy’de özellikle spor alanında birbiri ardına çok güzel gelişmeler gözlemliyoruz. Bakırköyspor’a, İstiklalspor’a, Yücespor’a, 2.nci ligde ilçemizi başarıyla temsil eden Carousel Bakırköy Kadın Futbol Kulübümüze verilmeye başlanan ve maneviyatı çok büyük destekler için başta belediye başkanı Ayşegül Ovalıoğlu hanımefendi olmak üzere, başkan yardımcıları Arda Karadağ, Ali Rıza Akyüz, Abdülhamit Pehlivan ve spor müdürümüze çok teşekkür ederim.

Yıllardır sanat-kültürün başkenti olmayı zerre beceremedik ama inşallah sporun başkenti olacağımızın ilk ışıklarını görmek bizleri bir nebze olsun umutlandırdı.

BALLI LOKMA TATLISI, AMAN HADİ HAYIRLISI

BYUAŞ ile ilgili bir haber yapmış ve belediye başkan yardımcısı Nurcan Alan’ın kendisiyle birlikte asistanını da BYUAŞ yönetim kuruluna aldırdığını belirtmiştim. BYUAŞ yönetim kurulu yeni bir karar alarak asistanın yönetim kurulu üyeliğine son verip, onun yerine şirketin genel müdürü olan Neslihan Ay’ı atamıştır. Alkışlar, hem genel müdürlük maaşı, hemde artık huzur hakkı alacak olan günün kazananı Neslihan ablamıza gelsin…

Kripto’nun sözlük anlamı: 1. siyasal inancını gizleyen (kimse). 2. Gizlilik taşıyan (belge).

Değerli okurlar; bugün ki yazımı sizlere yaşanmış kısa bir öyküyü anlatarak sonlandıracağım.

Vaktiyle KÖYün birinde belediye müdiresi olan bir hanımefendi, 2019 yılına kadar bu görevini devam ettirmiş ve KÖYde yaklaşık 350 bankamatik eleman işe alınırken kendisi de insan kaynakları müdiresiymiş. Sonra gel zaman git zaman devir değişmiş ve KÖYün müdiresi büyükşehire gidip orada çalışmaya başlamış.

Hikâye bu ya, aradan 5 yıl geçmiş ve müdire bu defa KÖYe başkan yardımcısı olarak geri dönmüş. KÖYde eskilerden hiçbir müdür yerinde kalmazken, sadece ona bağlı müdürlüklerde değişiklik olmamış. Siz deyin, geçmişte yapılan yanlışları o değişmeyen müdürler biliyordu o yüzdendir. Ben diyeyim, kendisi kripto….

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şafak vakti
(01.08.2024 17:47 - #439)
.................................................................... ndan daha tehlikelidir. aman dikkkat ,kripto ve kara kutu .koruduğu müdürler dahil
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.