Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya ve MYK Üyeleri Anıtkabir'de Ata’nın huzurunda

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.08.2024 - 16:04, Güncelleme: 22.08.2024 - 16:04
 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya ve MYK Üyeleri Anıtkabir'de Ata’nın huzurunda

ANKARA (PHA) - Rojin SÜNGÜ – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı'nın ardından göreve başlayan Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri ve 81 il başkanıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
Heyet, Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'nün anıt mezarlarına çelenk bırakarak, Cumhuriyet'in kurucularına saygılarını sundu. Anıtkabir Özel Defterine Anlamlı Mesaj Ziyaret kapsamında Misakımilli Kulesi'ne geçen Asu Kaya, Anıtkabir özel defterine duygu dolu bir mesaj yazdı. Kaya, deftere şu ifadeleri not düştü: "Cumhuriyetimizin değerlerini ayakta tutmak için mücadelemizi sürdüren Cumhuriyet kadınları olarak huzurunuzdayız. Kadın-erkek eşitliğine olan inancımızı ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerine bağlılığımızı bir kez daha ifade etmek için buradayız. Ülkemizin sağlam temeller üzerinde ilerlemesi ve gelişmesi için gösterdiğiniz ilkelerin, laikliğin, hukukun üstünlüğünün, demokrasinin ve çağdaşlığın vazgeçilmez olduğunu sizden öğrendik. Ulusumuzun kurtarıcısı ve kurucusu, ilk ve ebedi genel başkanımız olarak başardığınız tüm devrimlere, başta Türkiye Cumhuriyeti olmak üzere, tüm emanetlere sahip çıkacağız." Kadın Kolları Kurultayı Sonrası İlk Resmi Ziyaret Kadın Kolları Kurultayı’nın ardından gerçekleştirilen bu ziyaret, CHP Kadın Kolları'nın yeni dönemde de Cumhuriyet'in ve Atatürk ilkelerinin izinde kararlılıkla yürüyeceğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Anıtkabir’de yapılan bu anlamlı ziyaretle, Cumhuriyet değerlerine ve kadın-erkek eşitliğine olan bağlılık bir kez daha vurgulandı. Kaynak : PHA
ANKARA (PHA) - Rojin SÜNGÜ – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı'nın ardından göreve başlayan Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri ve 81 il başkanıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Heyet, Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'nün anıt mezarlarına çelenk bırakarak, Cumhuriyet'in kurucularına saygılarını sundu.

Anıtkabir Özel Defterine Anlamlı Mesaj

Ziyaret kapsamında Misakımilli Kulesi'ne geçen Asu Kaya, Anıtkabir özel defterine duygu dolu bir mesaj yazdı. Kaya, deftere şu ifadeleri not düştü:

"Cumhuriyetimizin değerlerini ayakta tutmak için mücadelemizi sürdüren Cumhuriyet kadınları olarak huzurunuzdayız. Kadın-erkek eşitliğine olan inancımızı ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerine bağlılığımızı bir kez daha ifade etmek için buradayız. Ülkemizin sağlam temeller üzerinde ilerlemesi ve gelişmesi için gösterdiğiniz ilkelerin, laikliğin, hukukun üstünlüğünün, demokrasinin ve çağdaşlığın vazgeçilmez olduğunu sizden öğrendik. Ulusumuzun kurtarıcısı ve kurucusu, ilk ve ebedi genel başkanımız olarak başardığınız tüm devrimlere, başta Türkiye Cumhuriyeti olmak üzere, tüm emanetlere sahip çıkacağız."

Kadın Kolları Kurultayı Sonrası İlk Resmi Ziyaret

Kadın Kolları Kurultayı’nın ardından gerçekleştirilen bu ziyaret, CHP Kadın Kolları'nın yeni dönemde de Cumhuriyet'in ve Atatürk ilkelerinin izinde kararlılıkla yürüyeceğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Anıtkabir’de yapılan bu anlamlı ziyaretle, Cumhuriyet değerlerine ve kadın-erkek eşitliğine olan bağlılık bir kez daha vurgulandı.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.