Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bursa Tayyare Kültür Merkezi'nde hat sergisi

10.07.2024 - 16:49, Güncelleme: 10.07.2024 - 16:49
 

Bursa Tayyare Kültür Merkezi'nde hat sergisi

Bursa’nın önemli sanat merkezlerinden biri olan Tayyare Kültür Merkezinde açılan hat sergisi ilgililerini bekliyor.BURSA (İGFA)- Bursa’nın en gözde sanat merkezlerinden biri olan Tayyare Kültür Merkezi, sanatçılar ve sanatseverleri sergilerde buluşturmaya devam ediyor. Osmanlı kültürünün kadim sanatlarından biri olan hat sanatına dair bir sergi daha geçtiğimiz günlerde Tayyare Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluştu. Ayet, hadis, şiir ve muhtelif kelimelerin hat sanatı ile yazıldığı tablolar, Tayyare Kültür Merkezinde sanatseverleri bekliyor.

Bursa’nın önemli sanat merkezlerinden biri olan Tayyare Kültür Merkezinde açılan hat sergisi ilgililerini bekliyor.

BURSA (İGFA)- Bursa’nın en gözde sanat merkezlerinden biri olan Tayyare Kültür Merkezi, sanatçılar ve sanatseverleri sergilerde buluşturmaya devam ediyor.

Osmanlı kültürünün kadim sanatlarından biri olan hat sanatına dair bir sergi daha geçtiğimiz günlerde Tayyare Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluştu.

Ayet, hadis, şiir ve muhtelif kelimelerin hat sanatı ile yazıldığı tablolar, Tayyare Kültür Merkezinde sanatseverleri bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.