Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BELEDİYE BAŞKANI OVALIOĞLU’NUN İSTİFASI MI İSTENDİ

BAKIRKÖY 29.08.2024 - 18:58, Güncelleme: 29.08.2024 - 19:06
 

BELEDİYE BAŞKANI OVALIOĞLU’NUN İSTİFASI MI İSTENDİ

‘Evimiz Bakırköy’ sloganıyla göreve başlayan belediye başkanı Ayşegül Ovalıoğlu’nun bu sloganı hayata geçirmesi vatandaşlar tarafından çok büyük kalp aldı.
Değerli okurlar; bugün sizlerle, bize ulaşan bir iddiayı paylaşacağım ama öncesinde, ‘Evimiz Bakırköy’ sloganıyla iş başı yapan Ayşegül hanımın o sloganı hangi maksatla söylediğini yazacağım. Tam on yıl boyunca evimiz Bakırköy nasılsa, hiçbir eşyayı yerinden oynatmadan yine aynı şekilde kalmasını sağlamak için ‘Evimiz Bakırköy’ü yaşatmaya devam ettirmesi gerçekten takdire şayan bir durumdur. ‘Herhalde Bakırköylüler olarak yepyeni bir eve taşınacağız’ diye umutla bekleyenlerin, 150 günün sonunda hüsrana uğramaları geçici ‘tükenmişlik sendromuna’ yol açsa da, kısa sürede bu sendromdan kurtulacaklarına eminim. Bakırköy’de 10 yıldır bu durumu hep gözlemledim, oradan biliyorum. Özellikle son üç aydır Bakırköy’ün kötü yönetildiğiyle ilgili gazetelerde çıkan haberler ve vatandaşların yoğun şikâyetleri üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kurmaylarıyla toplantı yaparak durumu masaya yatırdığı söyleniyor. Gazetemize ulaşan iddialara göre; yasalara aykırı verildiği söylenen ruhsatlar(en son Ataköy’de TEDAŞ’a ait ve trafo kullanımına tahsisli alanın restoran ruhsatı alması), cadde-sokak-parkların içler acısı hali, yılan hikâyesine dönen kentsel dönüşüm, 5 aydır Bakırköy için hiçbir projenin ortaya konulmaması ve esnafların yüksek kira-ecrimisilden şikayetleri Saraçhane’nin tepkisine neden oldu. Yine iddialara göre Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlarından birinin, Ayşegül hanımı telefonla arayarak, ‘Bakırköy CHP için vitrin ilçelerimizden, bize en geç pazartesi gününe kadar istifa dilekçenizi gönderin. İlçenizde sorunlar artarak devam ederse bir bahane öne sürerek dilekçenizi işleme koyacağız’ dediği konuşuluyor. (İddiaların doğru olup olmadığını belediye başkanımıza sormak isterdik ama kendisinin 5 aydır görüşmediği yerel basına, herhalde alerjisi olduğu kanısına vardığımızdan dolayı soramadık) PEKİ TÜM BU İDDİALAR DOĞRUYSA YENİ BELEDİYE BAŞKANI KİM OLUR? Meclis aritmetiği bizlere her ne kadar farklı şeyler söylese de, yeni belediye başkanı Ertan Yıldız olur. Kendine güvenen ve karşısındakine güven veren, beden dilini etkili bir şekilde kullanan, nezaket kurallarına uyan, iletişim kurduğu kişi ya da bir topluluk karşısında herkesle göz teması kurmaya gayret eden, sesini tonlama, vurgu ve es’lere dikkat ederek kullanıp, empatik dinlemeye özen gösteren Ertan Yıldız, en güçlü hatta tek aday olarak belediye meclisinde başkan olarak seçilir.   Not: Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek’in, ‘Bu fikirler nasıl benim aklıma gelmedi’ diyerek kıskançlıktan çatlayıp istifayı bile düşünmesine sebep olan Bakırköy Belediyesinin yeni uygulamalarını çok yakında sizlerle paylaşacağım.
‘Evimiz Bakırköy’ sloganıyla göreve başlayan belediye başkanı Ayşegül Ovalıoğlu’nun bu sloganı hayata geçirmesi vatandaşlar tarafından çok büyük kalp aldı.

Değerli okurlar; bugün sizlerle, bize ulaşan bir iddiayı paylaşacağım ama öncesinde, ‘Evimiz Bakırköy’ sloganıyla iş başı yapan Ayşegül hanımın o sloganı hangi maksatla söylediğini yazacağım. Tam on yıl boyunca evimiz Bakırköy nasılsa, hiçbir eşyayı yerinden oynatmadan yine aynı şekilde kalmasını sağlamak için ‘Evimiz Bakırköy’ü yaşatmaya devam ettirmesi gerçekten takdire şayan bir durumdur. ‘Herhalde Bakırköylüler olarak yepyeni bir eve taşınacağız’ diye umutla bekleyenlerin, 150 günün sonunda hüsrana uğramaları geçici ‘tükenmişlik sendromuna’ yol açsa da, kısa sürede bu sendromdan kurtulacaklarına eminim. Bakırköy’de 10 yıldır bu durumu hep gözlemledim, oradan biliyorum.

Özellikle son üç aydır Bakırköy’ün kötü yönetildiğiyle ilgili gazetelerde çıkan haberler ve vatandaşların yoğun şikâyetleri üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kurmaylarıyla toplantı yaparak durumu masaya yatırdığı söyleniyor.

Gazetemize ulaşan iddialara göre; yasalara aykırı verildiği söylenen ruhsatlar(en son Ataköy’de TEDAŞ’a ait ve trafo kullanımına tahsisli alanın restoran ruhsatı alması), cadde-sokak-parkların içler acısı hali, yılan hikâyesine dönen kentsel dönüşüm, 5 aydır Bakırköy için hiçbir projenin ortaya konulmaması ve esnafların yüksek kira-ecrimisilden şikayetleri Saraçhane’nin tepkisine neden oldu.

Yine iddialara göre Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlarından birinin, Ayşegül hanımı telefonla arayarak, ‘Bakırköy CHP için vitrin ilçelerimizden, bize en geç pazartesi gününe kadar istifa dilekçenizi gönderin. İlçenizde sorunlar artarak devam ederse bir bahane öne sürerek dilekçenizi işleme koyacağız’ dediği konuşuluyor. (İddiaların doğru olup olmadığını belediye başkanımıza sormak isterdik ama kendisinin 5 aydır görüşmediği yerel basına, herhalde alerjisi olduğu kanısına vardığımızdan dolayı soramadık)

PEKİ TÜM BU İDDİALAR DOĞRUYSA YENİ BELEDİYE BAŞKANI KİM OLUR?

Meclis aritmetiği bizlere her ne kadar farklı şeyler söylese de, yeni belediye başkanı Ertan Yıldız olur.

Kendine güvenen ve karşısındakine güven veren, beden dilini etkili bir şekilde kullanan, nezaket kurallarına uyan, iletişim kurduğu kişi ya da bir topluluk karşısında herkesle göz teması kurmaya gayret eden, sesini tonlama, vurgu ve es’lere dikkat ederek kullanıp, empatik dinlemeye özen gösteren Ertan Yıldız, en güçlü hatta tek aday olarak belediye meclisinde başkan olarak seçilir.

 

Not: Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek’in, ‘Bu fikirler nasıl benim aklıma gelmedi’ diyerek kıskançlıktan çatlayıp istifayı bile düşünmesine sebep olan Bakırköy Belediyesinin yeni uygulamalarını çok yakında sizlerle paylaşacağım.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.