Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Amca'ya doğum günü sürprizi

04.06.2024 - 12:06, Güncelleme: 04.06.2024 - 12:06
 

Başkan Amca'ya doğum günü sürprizi

Yaşları 3 ile 6 arasında değişen minikler, doğum günü pastasını Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’te bulunan Mutfak Atölyesi’nde, uzman pastacılar gözetiminde yaptı. Minik elleriyle çilekler ve muzlarla bezedikleri pasta ile Bornova Belediyesi’ne gelerek sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren çocuklar Başkan Ömer Eşki’ye büyük mutluluk yaşattı. Minikleri ve pastayı karşısında görünce şaşıran Başkan Eşki, mumları da “İyi ki doğdun Başkan Amca” şarkısı eşliğinde miniklerle birlikte üfledi. En tatlı ve leziz pasta Miniklerin büyük sürprizi karşısında duygu dolu anlar yaşayan Başkan Eşki, heyecanla yanına koşan çocukları sevgiyle kucakladı. En güzel ve en özel doğum günlerinden birini yaşadığını söyleyen Başkan Eşki, “Bugüne kadar yediğim en tatlı ve leziz pasta buydu. Hepinize çok teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık geleceğin minik şefleri” dedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yaşları 3 ile 6 arasında değişen minikler, doğum günü pastasını Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’te bulunan Mutfak Atölyesi’nde, uzman pastacılar gözetiminde yaptı. Minik elleriyle çilekler ve muzlarla bezedikleri pasta ile Bornova Belediyesi’ne gelerek sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren çocuklar Başkan Ömer Eşki’ye büyük mutluluk yaşattı. Minikleri ve pastayı karşısında görünce şaşıran Başkan Eşki, mumları da “İyi ki doğdun Başkan Amca” şarkısı eşliğinde miniklerle birlikte üfledi.

En tatlı ve leziz pasta

Miniklerin büyük sürprizi karşısında duygu dolu anlar yaşayan Başkan Eşki, heyecanla yanına koşan çocukları sevgiyle kucakladı. En güzel ve en özel doğum günlerinden birini yaşadığını söyleyen Başkan Eşki, “Bugüne kadar yediğim en tatlı ve leziz pasta buydu. Hepinize çok teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık geleceğin minik şefleri” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.