Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖYSPOR SOSYAL TESİSLERİ KİMİN OLDU

BAKIRKÖY 18.07.2024 - 17:39, Güncelleme: 18.07.2024 - 18:06
 

BAKIRKÖYSPOR SOSYAL TESİSLERİ KİMİN OLDU

Bakırköy Belediyesi'nin kaçak olduğu gerekçesiyle 2017 yılında yıktığı Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili açılan dava kesin olarak sonuçlandı.
Bildiğiniz üzere Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri haksız, hukuksuz bir şekilde yıkılmış ve maalesef bir belediye çalışanı da bu yıkım sırasında feci şekilde can vermişti. Bakırköy Spor Vakfı Başkanı ve Bakırköy Belediyesi eski başkanlarından Naci Ekşi o günlerde bir açıklama yapmış ve ‘burayı kaçak inşaat diye zabıt tutup, onu gerekçe göstererek yıktıklarını söyleyenlere sesleniyorum. Burası kaçak inşaat değil. Bir kısmı 30 sene önce benim tarafımdan yapılmış, bir kısmı da 2003 yılında yine belediyenin izniyle, onayıyla Fen işleri Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğü'nün onaylarıyla Belediyenin kontrolü altında yapılmış, kaçak olmayan Belediye mülkü olan tesisler. Burada biz Bakırköy Spor Vakfı olarak 50 binden fazla sporcuya eğitim verdik. Vakfımıza karşı yapılanlar zulümdür, sporcu gençlerimize yazıktır, günahtır’ diyerek yapılan hukuksuz işleme isyan etmişti.    Bakırköy Spor Vakfı Başkan ve Yönetimi o günlerde konuyu belgeleriyle birlikte mahkemeye taşımışlar ve yerel mahkeme Bakırköy Spor Vakfı’nı haklı bulmuştu. Daha sonra dosya, bölge istinaf mahkemesine gitti ve istinaf mahkemesi de vakfı haklı bularak kararı kesin olarak onayladı. Böylece, tam yedi yıldır süren ve belediyenin haksız-hukuksuz-keyfi uygulamasına karşı, hukukun üstünlüğüne inanan Bakırköy Spor Vakfı adalet karşısında KAZANAN taraf oldu. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri, Bakırköy Belediyesi tarafından mahkeme kararına istinaden icra yoluyla Bakırköy Spor Vakfı’na teslim edilerek, tam yedi yıl süren kavga nihayet son buldu mu??? Bana göre son bulmayacak... Belediye yarın tesisleri vakfa teslim edecek ve aynı gün veya pazartesi günü mühürleyerek tesislerin geri alınması için tekrar dava açacak. Geç gelen adalet elbette adalet değildir ama…….   ''sadece tarafsız haber''    
Bakırköy Belediyesi'nin kaçak olduğu gerekçesiyle 2017 yılında yıktığı Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili açılan dava kesin olarak sonuçlandı.

Bildiğiniz üzere Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri haksız, hukuksuz bir şekilde yıkılmış ve maalesef bir belediye çalışanı da bu yıkım sırasında feci şekilde can vermişti.

Bakırköy Spor Vakfı Başkanı ve Bakırköy Belediyesi eski başkanlarından Naci Ekşi o günlerde bir açıklama yapmış ve ‘burayı kaçak inşaat diye zabıt tutup, onu gerekçe göstererek yıktıklarını söyleyenlere sesleniyorum. Burası kaçak inşaat değil. Bir kısmı 30 sene önce benim tarafımdan yapılmış, bir kısmı da 2003 yılında yine belediyenin izniyle, onayıyla Fen işleri Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğü'nün onaylarıyla Belediyenin kontrolü altında yapılmış, kaçak olmayan Belediye mülkü olan tesisler. Burada biz Bakırköy Spor Vakfı olarak 50 binden fazla sporcuya eğitim verdik. Vakfımıza karşı yapılanlar zulümdür, sporcu gençlerimize yazıktır, günahtır’ diyerek yapılan hukuksuz işleme isyan etmişti. 

 

Bakırköy Spor Vakfı Başkan ve Yönetimi o günlerde konuyu belgeleriyle birlikte mahkemeye taşımışlar ve yerel mahkeme Bakırköy Spor Vakfı’nı haklı bulmuştu. Daha sonra dosya, bölge istinaf mahkemesine gitti ve istinaf mahkemesi de vakfı haklı bularak kararı kesin olarak onayladı.

Böylece, tam yedi yıldır süren ve belediyenin haksız-hukuksuz-keyfi uygulamasına karşı, hukukun üstünlüğüne inanan Bakırköy Spor Vakfı adalet karşısında KAZANAN taraf oldu.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri, Bakırköy Belediyesi tarafından mahkeme kararına istinaden icra yoluyla Bakırköy Spor Vakfı’na teslim edilerek, tam yedi yıl süren kavga nihayet son buldu mu???

Bana göre son bulmayacak... Belediye yarın tesisleri vakfa teslim edecek ve aynı gün veya pazartesi günü mühürleyerek tesislerin geri alınması için tekrar dava açacak.

Geç gelen adalet elbette adalet değildir ama…….

 

''sadece tarafsız haber''

 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.