Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY'DE GAZİMİZE YAPILAN SAYGISIZLIĞA İZİN VERMEYECEĞİZ

BAKIRKÖY 16.06.2024 - 15:35, Güncelleme: 16.06.2024 - 15:45
 

BAKIRKÖY'DE GAZİMİZE YAPILAN SAYGISIZLIĞA İZİN VERMEYECEĞİZ

Dünyanın birçok ülkesi gazilerini el üstünde tutarken, Türkiye'de ise gazilere yapılan saygısızlıkların ve onur kırıcı davranışların sonu gelmiyor.
Güneydoğu'da, Kıbrıs'ta ülkenin birliği ve beraberliği için canlarını ortaya koyan ve bu uğurda kolunu bacağını kaybeden, yaralanan, vücudunda şarapnel parçasıyla yaşamına devam eden gazilerimiz maddi destekten çok manevi destek istiyor. Ülkemizde kendini bilmez bazı kişiler tarafından rencide edilen gazilerimize karşı hasmane tutumun en son örneği Bakırköy’de yaşandı. Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan bir gazimiz, Esenyurt’tan getirilen yeni müdürün gazabına uğradı. Peki sebep ne? Güneydoğu’da bu vatan için yaralanan gazimiz, toplantıda kendilerine yöneltilen haksız suçlamaya cevap vermiş. VAY, SEN MİSİN BANA CEVAP VEREN… Park-Bahçelerde çalışan işçilerle toplantısı sona eren yeni müdür soluğu derhal odasında alarak, gazimizi başka bir müdürlük emrine göndermiş. Bülent Kerimoğlu bu ilçede 10 yıl belediye başkanlığı yaptı ama ne şehit yakını çalışanlar, ne de gazimiz böyle bir zulüme maruz kaldılar. Kaldı ki, o gazimiz yüzlerce bankamatik çalışanın olduğu belediye de canla başla görevini ifa eden ender personellerden birisidir. Bakırköy Belediyesinin, bu ülke uğruna canını ortaya koyan ve ilçemizin tek gazisi olan arkadaşımıza tavrı bu olmamalı ve o müdür derhal görevden el çektirilmelidir. CHP Bakırköy İlçe Başkanı ve yönetiminin bu konuda ki duyarlılıklarını bildiğim için kendilerini göreve davet ediyorum. Tekrar söylüyorum, Gazilerin canlarını teröristin kurşunu değil; toplumda bazı kişilerin yaptığı saygısızlıklar, çapsızlıklar ve onur kırıcı davranışlar acıtıyor. Başta Gazi M. Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele gazilerimize ve terörle mücadele Gazilerimize bin selam olsun.   Kurban bayramınızı ve Babalar gününüzü bir kez daha kutlarım.  
Dünyanın birçok ülkesi gazilerini el üstünde tutarken, Türkiye'de ise gazilere yapılan saygısızlıkların ve onur kırıcı davranışların sonu gelmiyor.

Güneydoğu'da, Kıbrıs'ta ülkenin birliği ve beraberliği için canlarını ortaya koyan ve bu uğurda kolunu bacağını kaybeden, yaralanan, vücudunda şarapnel parçasıyla yaşamına devam eden gazilerimiz maddi destekten çok manevi destek istiyor.

Ülkemizde kendini bilmez bazı kişiler tarafından rencide edilen gazilerimize karşı hasmane tutumun en son örneği Bakırköy’de yaşandı.

Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan bir gazimiz, Esenyurt’tan getirilen yeni müdürün gazabına uğradı.

Peki sebep ne? Güneydoğu’da bu vatan için yaralanan gazimiz, toplantıda kendilerine yöneltilen haksız suçlamaya cevap vermiş.

VAY, SEN MİSİN BANA CEVAP VEREN…

Park-Bahçelerde çalışan işçilerle toplantısı sona eren yeni müdür soluğu derhal odasında alarak, gazimizi başka bir müdürlük emrine göndermiş.

Bülent Kerimoğlu bu ilçede 10 yıl belediye başkanlığı yaptı ama ne şehit yakını çalışanlar, ne de gazimiz böyle bir zulüme maruz kaldılar.

Kaldı ki, o gazimiz yüzlerce bankamatik çalışanın olduğu belediye de canla başla görevini ifa eden ender personellerden birisidir.

Bakırköy Belediyesinin, bu ülke uğruna canını ortaya koyan ve ilçemizin tek gazisi olan arkadaşımıza tavrı bu olmamalı ve o müdür derhal görevden el çektirilmelidir.

CHP Bakırköy İlçe Başkanı ve yönetiminin bu konuda ki duyarlılıklarını bildiğim için kendilerini göreve davet ediyorum.

Tekrar söylüyorum, Gazilerin canlarını teröristin kurşunu değil; toplumda bazı kişilerin yaptığı saygısızlıklar, çapsızlıklar ve onur kırıcı davranışlar acıtıyor.

Başta Gazi M. Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele gazilerimize ve terörle mücadele Gazilerimize bin selam olsun.

 

Kurban bayramınızı ve Babalar gününüzü bir kez daha kutlarım.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.